Port

Quinta do Vesuvio Vintage Capela 2017

75cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin generös
Årgång: 2017 Andra årgångar
Beteckning:Port (Porto och Douro, Portugal)
Källare: Quinta Do Vesuvio
Volym : 75cl
Allergener: Innehåller Sulfiter
Quinta Do Vesuvio producerar den här Quinta do Vesuvio Vintage Capela 2017 (2.339,10kr), en generös vin från regionen Port tillverkad av 2017 druvor.

Beskrivning av Quinta do Vesuvio Vintage Capela 2017

Quinta do Vesuvio Vintage Capela 2017

Producent: Quinta Do Vesuvio

OD: Port

se mer

Reviews of Quinta do Vesuvio Vintage Capela 2017

This product has no comments yet. Bli först med att sätta betyg på den.

Reviews of other vintages of Quinta do Vesuvio Vintage Capela 20172016

4/5

SMAKANMÄRKNINGAR:Färg: Quinta do Vesuvio Capela Den årgång 2016 är mörkt lila färg med intensiva reflektioner Cardinal (violett).Näsa: extraordinärt utbud av dofter med mogna svarta fruktaromer, cassis, björnbär och mörka körsbär med kryddiga toner.Mun: Fyllig med fyllnadsmedlet syra och mjuka integrerade tanniner en tät volym. Finishen är silkeslen och behagligt ihållande med noter av lakrits och cederträ.URSPRUNGS: PortVINTILLVERKARE: 2016 årgång var resultatet av en kombination av de bästa vingårdarna i Quinta do Vesuvio: Vale da Teja, Vinha do Pombal och delen av Castelos. Med en yta på över 133 hektar och vinodlingar. Det finns stora skillnader i höjd som sträcker sig från 130-530 meter över havet.DRUVOR: Touriga Franca, Alicante Bouschet, Sousón, Tinta Amarela och Touriga NacionalÅLDRING: Ingen information tillgänglig.PRODUKTION: Vesuvius vingård är en av de få platser där alla viner görs med den traditionella metoden Press granit. Gång pressas druvorna, är saften (jäsande druvsaft) avvattnas genom pressen, och överförs genom tyngdkraften in i trä tankar gamla kastanjeträd, som så småningom tillsammans med andarna av rena och mogna druvor i en hamn period mycket väl balanserad, komplex och sofistikerad.ATT KOMBINERA MED VINET: choklad desserter, men har också en behandlingSERVERINGSTEMPERATUR: Idealisk mellan 12 °C och 15 °CALKOHOLHALT: 20%
Se mer
Oliver Magnuson