• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18.30h
  • Korg

Barão de Vilar Colheita 2005

Maynard's (Port)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

298,65kr 229,35kr + 44,00kr Leverans (6 - 11 dagar)

298,65kr 229,35kr/enhet

Spara 69,30kr ! (-23%)

Leverans: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.28 points for each unit bought

Barão de Vilar Colheita 2005 (229,35kr) är en generös vin tillverkad av Maynard's från regionen Port som innehåller touriga nacional, touriga franca och tinto cão av 2005 och visar ett alkoholinnehåll på 20%. Drinks&Cos användare värderar den här generös vin till 4 av 5 poäng.

Teknisk arket · Barão de Vilar Colheita

Typ Av Vin : Vin generös
Årgång: 2005 Andra årgångar
Beteckning:Port (Porto och Douro,Portugal)
Källare: Maynard's
Volym : 75cl
Vindruvor : Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 20

Beskrivning · Maynard's

Barão de Vilar Colheita 2005 (Tinto Cão, Touriga Franca och Touriga Nacional)

Producent: Maynard's

OD: Port

Vindruvor: Tinto Cão, Touriga Franca och Touriga Nacional

Maynard's

Köp Vin Maynard's:

Fler recensioner av Barão de Vilar Colheita 2005

Iris Strandberg

Publicerad på 20.08

4 /5

Jag köpte flera flaskor av Barão de Vilar Colheita på denna sida.
Livlig och fin färg. Det hade en salt touch.

Summan av betyg

(1 visningar)
  • 5 stars
    0
  • 4 stars
    1
  • 3 stars
    0
  • 2 stars
    0
  • 1 stjärna
    0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 1 kommentarer »

Recensioner av andra årgångar

Reviews about Barão de Vilar Colheita 1934

Jon Falk
Jon Falk

4/5

SMAKANMÄRKNINGAR AV Barão de Vilar Colheita 1934:
- Utseende: mörker, röda accenter till kanterna på glaset.
- Nose: inslag av mörka bär och rökig trä.
- Mun: uppfriskande, något surt, russin, kola och lite vanilj. Hårt och länge med rikliga tanniner.

URSPRUNGSBETECKNING: Porto.

DRUVOR: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Tinto CaO.

ATT KOMBINERA MED VINET: torkad frukt och söta desserter.
SERVERINGSTEMPERATUR: 15-18 °C

Reviews about Barão de Vilar Colheita 2004

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Smakanmärkningar:
Mörk färg bleknar till rött mot kanterna på glaset. Tips av rökt trä och mörk frukt. Bra rivning på glaset. Uppfriskande på tungspetsen. En lite varm på alate, lite syra. Russin, kola och lite vanilj. Lång stark eftersmak med massor av tanniner. Gör en trevlig varje dag port.
- Vinmakare: Álvaro van Zeller
- Vinframställning: Vinifiering i cement kar. Druvor får inte distemmed. 1 dag före fermentations maceration och 2 dagar jäsning. Colheita är en port från en enda skörd, lagras i ekfat för, åtminstone, sju år och buteljeras av efterfrågan. Den Barão de Vilar Colheita s har noggrant utvalda och mognat i kryddat ekfat för att producera en rik mellowness med de finaste balans och elegans av gamla tawnies.
- Druvsorter: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Tinto cao.
- Mat Parning: Redo att dricka, gör en läcker dessert vin och är en perfekt finish till varje måltid.
- Store och Servera Råd: Bottle ska vara i upprätt läge, vid en konstant temperatur och bort från intensivt direkt ljus. Efter öppnandet, konsumerar företrädesvis i 6 till 8 veckor. Delges vid en temperatur mellan 14 ° C till 16º C.

Reviews about Barão de Vilar Colheita 2001

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Smakanmärkningar:
Mörk färg bleknar till rött mot kanterna på glaset. Tips av rökt trä och mörk frukt. Bra rivning på glaset. Uppfriskande på tungspetsen. En lite varm på alate, lite syra. Russin, kola och lite vanilj. Lång stark eftersmak med massor av tanniner. Gör en trevlig varje dag port.
- Vinmakare: Álvaro van Zeller
- Vinframställning: Vinifiering i cement kar. Druvor får inte distemmed. 1 dag före fermentations maceration och 2 dagar jäsning. Colheita är en port från en enda skörd, lagras i ekfat för, åtminstone, sju år och buteljeras av efterfrågan. Den Barão de Vilar Colheita s har noggrant utvalda och mognat i kryddat ekfat för att producera en rik mellowness med de finaste balans och elegans av gamla tawnies.
- Druvsorter: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Tinto cao.
- Mat Parning: Redo att dricka, gör en läcker dessert vin och är en perfekt finish till varje måltid.
- Store och Servera Råd: Bottle ska vara i upprätt läge, vid en konstant temperatur och bort från intensivt direkt ljus. Efter öppnandet, konsumerar företrädesvis i 6 till 8 veckor. Delges vid en temperatur mellan 14 ° C till 16º C.