Barão de Vilar Colheita 1951

Barão de Vilar (Port)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

3.839,00kr + 94,05kr Leverans (6 dagar)

3.839,00kr/enhet

Leverans: Garrafeira Nacional (Portugal)

kr You will receive 4.65 points for each unit bought

Vin Barão de Vilar skapar den här Barão de Vilar Colheita 1951 (3.839,00kr), en generös vin från Port som är tillverkad av tinta roriz, touriga nacional, tinta barroca, touriga franca och tinto cão av 1951 och har en alkoholstyrka på 20%. Enligt Drinks&Cos användare förtjänar den här generös vin 4 utav 5 poäng.

Teknisk arket · Barão de Vilar Colheita

Typ Av Vin : Vin generös
Årgång: 1951 Andra årgångar
Beteckning:Port (Porto och Douro,Portugal)
Källare: Barão de Vilar
Volym : 75cl
Vindruvor : Tinto Cão, Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 20

Beskrivning · Barão de Vilar

Barão de Vilar Colheita 1951 (Tinto Cão, Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional och Tinta Roriz)

SMAKANMÄRKNINGAR:

  • Utseende: Barão de Vilar Colheita 1951 har en mörk röd färg med nyanser av brunt
  • Näsa: lush arom, kryddig, mjuk och söt.
  • Mun: rik mjuk smak, med många intryck av karamell, mandel, vanilj och russin. Lång eftersmak

DRUVOR: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca och Tinto CAO

VINTILLVERKARE: Barão de Vilar

Barão de Vilar

Det kända ursprunget i van Zeller-familjen går tillbaka till 1200-talet, till de flamländska städerna Mechelen och Nijmegen, där de ägde vissa fastigheter, särskilt i byn Zellaer. Under 1700-talet, efter de religiösa krig som svepte norra och centrala Europa, emigrerades van Zelleres till Spanien...

Köp Vin Barão de Vilar:

Omdöme

Markerad recension om Barão de Vilar Colheita 1951

Publicerad på 04.31

4/5

Barão de Vilar Colheita 1951

Den Barão de Vilar - Vinhos, SA den senaste företaget Portvins, efter att ha bildats, i januari 1996 från ett lager av viner som förvärvats av Luiz Fernando van Zeller, överlåts till sina två söner Fernando och sociala Álvaro.Its valör återhämtar adel titeln beviljats ​​av Maria II av Portugal till Nicolau Cristiano Kopke, Vilar i 1st Baron, 1836, att genom härstamning, står i direkt besittning av familjen

Fler recensioner av Barão de Vilar Colheita 1951

Publicerad på 04.53

4 /5

Barão de Vilar - Vinhos, SA den senaste företaget av portvin, som inrättades i januari 1996 från ett litet lager vin köptes av Fernando Luis van Zeller och ges till hans söner Fernando och Álvaro. Bolagets institutionella namn återvinner en ädel titel som beviljas av drottningen av Portugal D. Maria II till Cristiano Nicolau Kopke, den 1st Baron i Vilar, tillbaka i 1836, som fortfarande genom arv, i familjens rättmätige arvingen besittning. Innan Barão de Vilar - Vinhos SA byggdes, Van Zellers var ägare av Quinta do Noval, en av de mest ikoniska och berömda egendomar i portvin näringslivet och varifrån kommer den mytomspunna "Vintage 1931 Nacional", anses vara en av två bästa vinerna i världen i 20-talet av Wine Spectator tidningen.

Publicerad på 12.22

4 /5

Smakanmärkningar:
Mörk färg bleknar till rött mot kanterna på glaset. Tips av rökt trä och mörk frukt. Bra rivning på glaset. Uppfriskande på tungspetsen. En lite varm på alate, lite syra. Russin, kola och lite vanilj. Lång stark eftersmak med massor av tanniner. Gör en trevlig varje dag port.
- Vinmakare: Álvaro van Zeller
- Vinframställning: Colheita är en port från en enda skörd, lagras i ekfat för, åtminstone, sju år och buteljeras av efterfrågan.
- Druvsorter: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Tinto cao.
- Mat Parning: Bra på egen hand eller med torkade frukter och söta desserter.
- Store och Servera Råd: Förvara horisontellt på en ± 15º C, konstant temperatur. Serveras vid 15 - 18ºC.

Summan av betyg

(3 visningar)
  • 5 stars
    0
  • 4 stars
    3
  • 3 stars
    0
  • 2 stars
    0
  • 1 stjärna
    0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 3 kommentarer »

Recensioner av andra årgångar

Reviews about Barão de Vilar Colheita 2005

Iris Strandberg
Iris Strandberg

4/5

Jag köpte flera flaskor av Barão de Vilar Colheita på denna sida.
Livlig och fin färg. Det hade en salt touch.

Reviews about Barão de Vilar Colheita 1934

Jon Falk
Jon Falk

4/5

SMAKANMÄRKNINGAR AV Barão de Vilar Colheita 1934:
- Utseende: mörker, röda accenter till kanterna på glaset.
- Nose: inslag av mörka bär och rökig trä.
- Mun: uppfriskande, något surt, russin, kola och lite vanilj. Hårt och länge med rikliga tanniner.

URSPRUNGSBETECKNING: Porto.

DRUVOR: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Tinto CaO.

ATT KOMBINERA MED VINET: torkad frukt och söta desserter.
SERVERINGSTEMPERATUR: 15-18 °C

Reviews about Barão de Vilar Colheita 2004

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Smakanmärkningar:
Mörk färg bleknar till rött mot kanterna på glaset. Tips av rökt trä och mörk frukt. Bra rivning på glaset. Uppfriskande på tungspetsen. En lite varm på alate, lite syra. Russin, kola och lite vanilj. Lång stark eftersmak med massor av tanniner. Gör en trevlig varje dag port.
- Vinmakare: Álvaro van Zeller
- Vinframställning: Vinifiering i cement kar. Druvor får inte distemmed. 1 dag före fermentations maceration och 2 dagar jäsning. Colheita är en port från en enda skörd, lagras i ekfat för, åtminstone, sju år och buteljeras av efterfrågan. Den Barão de Vilar Colheita s har noggrant utvalda och mognat i kryddat ekfat för att producera en rik mellowness med de finaste balans och elegans av gamla tawnies.
- Druvsorter: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Tinto cao.
- Mat Parning: Redo att dricka, gör en läcker dessert vin och är en perfekt finish till varje måltid.
- Store och Servera Råd: Bottle ska vara i upprätt läge, vid en konstant temperatur och bort från intensivt direkt ljus. Efter öppnandet, konsumerar företrädesvis i 6 till 8 veckor. Delges vid en temperatur mellan 14 ° C till 16º C.