Om Drinks&Co

Drinks&Co föddes med en klar idé: förenkla inköpet av vin, öl, destillerat , vintillbehör och gourmetprodukter. Hela den här historien började för 2 år sedan, då vi satt inne på en bar i Barcelona (Spanien). Det var då vi bestämde oss för att starta Drinks&Co. Vi hittade inte någon katalog på internet där man kunde se vinkataloger och andra alkoholprodukter, ta emot personliga rekommendationer på det sätt som vi hade tänkt oss, där man sedan enkelt kunde köpa dessa produkter till maximal garanti. Det existerade och existerar många tjänster men ingen av dem var i det stuk som vi ville skapa. Att sälja är enkelt, men att veta hur man hjälper någon så att denna person alltid hittar det den behöver är mer komplext.

Då vi har en passion för det vi gör, behöver vi skicka ett meddelande som säger att vi demokratiserar hur man väljer och köper online inom vinvärlden, något som inte har varit så värst förekommande inom denna värld. Vi vill att ni hela tidens ska kunna köpa de bästa vinerna i världen, och tack vare denna tjänst och denna community hittar ni den perfekta produkten för det perfekta tillfället. Och allt detta med ett språk och en stil som alla kan förstå Inom Drinks&Co har vi både professionella vinkännare från hela världen samt noviser som precis har börjat lära känna den fantastiska vinvärlden.Dessa behöver bara ha en sak som förenar dem: viljan att hitta den produkt som de behöver och till det bästa priset.

Därför är det inte så viktigt vilka vi är utan vad vi kan göra för dig. Det enda som är viktigt är du, älskaren av vin och andra alkoholprodukter och som vill upptäcka nya smaker och sensationer och alltid kunna köpa sina favoritprodukter. Och om du sedan även delar med dig av din åsikt, oavsett om det är på Drinks&Co eller någon annan plats, gör du det lättare för alla att lära känna de bästa produkterna. Detta är något som vi alla kommer att vinna på eftersom en tjänst som Drinks&Co endast kommer att betyda något ifall det är en plats där man kan köpa vin från hela världen, till förträffliga priser och enligt väsentliga recensioner från passionerade vinälskare och intressenter av gastronomi.

Därför har vi valt att lämna våra respektive arbeten och hänge oss själva till detta fantastiska äventyr. Vi har fått mycket hjälp från våra kära damer (Silvi, Silvi och Laura) och utan deras hjälp hade detta inte varit möjligt. Tack vare deras hjälp har vi kunnat uppfylla vår dröm.

Och glöm inte, dela med dig av din passion för vin.

Teamet på Drinks&Co: Albert, Nico & Albert.