Westvleteren 12

Westvleteren (Öl)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

159,50kr + 76,45kr Leverans (9 - 11 dagar)

159,50kr/enhet

Leverans: Bierhut (Nederländerna)

kr You will receive 0.19 points for each unit bought

Leveranstiden är ca :
- Denna produkt har en extra förberedelsetid 3 dagar.

Trappistöl Westvleteren 12 (159,50kr) är tillverkad av Westvleteren från Belgien och visar en alkoholhalt på 10.2%. According to Drinks&Co users, this öl earns 4,7 out of 5 points.

Teknisk arket · Westvleteren 12

Kategori:Öl
Producent: Westvleteren
Volym : 33cl
Volym Av Alkohol : 10.2
Öltyp: Trappistöl
Land: Belgien
Temperatur För Lagring : 12-16
Förbrukningstemperatur: 12-16

Beskrivning · Westvleteren

Westvleteren 12

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: Westvleteren 12 är ett mörkt öl
 • Smak: Få en nästan perfekt balans med kombinationen av söta och mörka frukter som fikon eller plommon. Subtila antydan till spice i slutet. Det anses vara en av de bästa öl i Geschmacko. - Färg: Brun. Idealisk temperatur: 12-16 ° C

Brewery: Westvleteren

TEMPERATUR: 12-16 ° C

Westvleteren

Köp Öl Westvleteren:

Omdöme

Markerad recension om Westvleteren 12

Publicerad på 10.53

5/5

Westvleteren 12

Vill du testa detta påstående är en av "de bästa öl i världen"? Gå vidare och köpa dig en låda med 12 flaskor Westvleteren 12 ... eller övertyga din kamrater s att dela kostnaderna med en gemensam ordning. Fortfarande du inte har provat?

Fler recensioner av Westvleteren 12

Publicerad på 07.40

5 /5

En utmärkt Trappist öl, som jag inte hade försökt innan.

Publicerad på 04.13

4 /5

Den vackra glas öl Brewery Van Viven Belgien. Ett glas contenace 33 cl.

Publicerad på 05.16

4 /5

Westvleteren 12 (XII) med guld mössa valdes flera gånger som den bästa öl i världen. Trappist Westvleteren är den minsta produktion skala och endast en liten del blekna

Publicerad på 16.02

4 /5

Westvleteren Abt 12

Westvleteren 12 Trappist öl är en Trappistöl typ hög jäsning, designad av Brasserie de l'Abbaye Saint Sixtus i Westvleteren, Belgien. Den minsta är Trappist kloster i Flandern (mellan Ypres och Poperinge) och dess namn, enligt Michael Jackson, kan översätta vad vi behöver för att leva. Skapande går tillbaka till 1830. Om Westvleteren 12 öl har redan skillnaden av att vara en av de åtta världs trappistöl. För älskare av öl skatter, är det en som gör det mesta om henne under de senaste åren, detta för den största olycka munkarna i klostret i själva verket är detta den enda bryggeri producerar trappistöl n har aldrig ökat sina produktionsvolymer. Dessa är normalt fästa vid 5000 hektoliter per år som bleknar hantera 100 000 hektoliter årligen bryggt av Trappist Chimay Brewery. Och detta var inte ett problem förrän 2005 hon utsågs till bästa öl i världen från ett urval av 30.000 öl från alla kontinenter. . . Och nu den lilla klostret Sixtinska Vleteren dykning finns i hjärtat av en storm av nyfikenhet, girighet och mänsklig dårskap som fortsätter i dag. För munkarna, trots denna plötsliga ryktbarhet och den massiva tillströmningen av ölälskare från alla kontinenter, vägrade att ändra sina kvantiteter brygg, distributionskedja och livsstil, vilket skapar en stark obalans mellan efterfrågan och leverans. Westvleteren 12 Och anses vara den bästa öl i världen och framför allt blev de mest sällsynta och mest eftertraktade öl. . . Låt oss gå till provsmakning. Den Westvleteren 12 har en mörkbrun färg och kommer på en bädd av jäst bör undvikas för att inte betala för mycket besvär. Böterna beigefärgat skum är inte mycket seg, men fortfarande cirka 2 mm. På näsan, är aromen komplexa, sött, rikt, sirapsliknande och har aromatiska djup. Här hittar du noter av frukt som druvor, plommon, citrusfrukter, karamelliserad malt, vanilj. . . Listan är lång och varierar beroende på varje analys. I munnen, läpparna pinnar till denna öl på grund av sockerhalten. Smaken är söt nog, med rika och runda jäst smaker som också kan tolkas på olika sätt av en provsmakning till en annan, från ett palats till en annan. . . Detta sätter hela tiden håller med, det är att Westvleteren är en komplex öl. Komplex, på grund av dess smak och arom. Men också ett eftertraktat öl, på grund av sin leveranssätt från klostret Saint Sixtus är inte mycket enkel och du kommer att behöva ha tålamod om du vill köpa direkt dit. En trevlig öl att spänningen öl, även om vissa kan klandra honom en viss bristande balans, men här igen, det är subjektivt.

Summan av betyg

(7 visningar)
 • 5 stars
  4
 • 4 stars
  3
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4.7/5

Baserat på 7 kommentarer »