Westmalle Tripel

Abdij der Trappisten Westmalle (Öl)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

17,60kr + 76,45kr Leverans (9 - 11 dagar)

17,60kr/enhet

Leverans: Bierhut (Nederländerna)

kr You will receive 0.02 points for each unit bought

Leveranstiden är ca :
- Denna produkt har en extra förberedelsetid 3 dagar.

Westmalle Tripel (17,60kr) är en trappistöl bryggt av Abdij der Trappisten Westmalle från Belgien tillverkad med hög jäsning och kommer med ett alkoholinnehåll på 9.5% Enligt Drinks&Cos användare, Westmalle Tripel förtjänar en utvärdering på 3,9 utav 5 poäng.

Teknisk arket · Westmalle Tripel

Kategori:Öl
Producent: Abdij der Trappisten Westmalle
Volym : 33cl
Volym Av Alkohol : 9.5
Jäsning : Hög Jäsning
Öltyp: Trappistöl
Land: Belgien

Beskrivning · Abdij der Trappisten Westmalle

Westmalle Tripel

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: Trappist gul med gyllene höjdpunkter.
 • Arom: En svag lukt, något citrus och atrigado.
 • Kropp / Smak: På gommen, den silkeslena karaktär uppfattas och sammetslen och anteckna bitterhet som stöds av fruktig arom, mognar den och blir en smaksatt vete självalkohol touch gör differentiera Veteöl.

JÄSNING TYPE: Alta.

ABV: 9,5% vol.

Abdij der Trappisten Westmalle

Köp Öl Abdij der Trappisten Westmalle:

Omdöme

Markerad recension om Westmalle Tripel

Publicerad på 09.24

3.5/5

Westmalle Tripel

Mjuk och smidig i gommen, lätt smak av vete, subtila bitterhet. En av de bästa trappistöl enligt min mening. Vi har ätit hemma två Westmalle öl, den andra var Dubbel. På Westmalle öl fan ska inte passera. Mycket välsmakande !!!

Fler recensioner av Westmalle Tripel

Anonym

Publicerad på 11.06

4 /5

Westmalle Tripel kallas också mor till alla tripplar "har kallas detta på grund av dess goda smak och utmärkta meriter. Receptet är nu 50 år gammal och har varit tids

Publicerad på 12.41

4 /5

Ibland kallas mor till alla Tripels, Westmalle Tripel är exceptionell öl med massor av finess och elegans och en underbart lång eftersmak. Enkelt kyla och njuta av.

Publicerad på 17.35

4 /5

Westmalle Triple Vc

Westmalle TRIPLE 0.33l VC. Sale förbjudet att minderåriga. Alkoholmissbruk är farligt för hälsan. Dricka ansvarsfullt.

Publicerad på 13.31

4 /5

Westmalle TRIPEL 33 cl.

Publicerad på 13.18

4 /5

Westmalle Triple

Vad kan jag säga mer? Ingen öl i världen har så många kvaliteter. Balans, tecken, lång eftersmak, bitterhet, är denna höga fermentationsbuljong jäst i flaskan under minst tre veckor ... Den Westmalle triple'est utan tvekan favorit öl öl verkstad. Lite råd, inte smaka alltför färska. Idealet är mellan 8 och 11 °. Trippelwestmalle finns också i 75 cl. Det är mycket intressant eftersom mognaden skiljer sig från de 33 cl så lite mer douce.LA Westmalle TRIPLE den belgiska ÖL MÅSTE!

Publicerad på 17.04

4 /5

Belgien Brasserie Van Westmalle Trappist öl bryggs exceptionella, full av elegans och finess é é l.
Ursprung: Abbey
Trappist Westmalle - Belgien Utseende: ockra robe något voil & # 233 E Nose kompakt skum: frukt & # 233 och # 233 örtartade och betonade & # 233 med stormsteg observerar färska Smak: Rund, bitterhet märkt & # 233 E, anteckningar citrus, godis, godis

Publicerad på 05.36

4 /5

Cerveza Westmalle Tripel

Det är en överjäst öl med en andra jäsning på flaska. Mörk öl Westmalle Dubbel, känd för sin frukt och kola näsa eftersom den är gjord av rostad malt adulzada.

Publicerad på 05.16

4 /5

Westmalle Tripel Är också känd som mor till alla tripels Detta beror det till goda smak och utmärkt service rekord. Receptet är nu 50 år gammal och är redan dags

Publicerad på 10.00

4 /5

Westmalle Triple

Sedan den första metoden med Westmalle Triple vi inser hur särskilda det är, är smaken spektakulära, malt träffar omedelbart receptorerna av smaker, med sin unika smak och complessisimo, fyller munnen i den runda, vilket ger en behaglig doft av honung akacia, vanilj och diluppolo.

Publicerad på 16.02

4 /5

Westmalle Triple

Öppna dig till vad som är utan tvekan en av de mest komplexa trappistöl som finns med denna Westmalle Triple! Bryggt under kontroll av Trappist munkar Abbey N. Dame de la Trappe S. Cur sedan 1934, som ibland kallas Moder all öl har Trippel faktiskt heliga tillgångar i flaskan. Denna belgisk öl är verkligen en av de första öl som bryggs under namnet Triple öl och är resultatet av ett noggrant urval av ingredienser som används i dess sammansättning. Många humle är inblandade här och smak och bitterhet ger denna exceptionella öl. Dessutom är densamma sedan 1956 jästen som används och det påverkar i hög grad komplex arom och smak av Trappist. Klädd i en klänning av rik guld- blond, denna religiösa utställningar vid sitt inträde i glaset ett vitt skum, krämig och rikligt med vackra uthållighet. Hon släppte ut av det komplexa och fruktig doft av humle och jäst med anteckningar hänvisar särskilt apelsiner och citrus. Posten på gommen är lika komplex med en kropp, som silkeslen som sammet, med en mycket trevlig konsistens. Vi upptäcker fruktiga smaker svårt att identifiera och spikar erinrar om förekomsten av alkohol och en mycket kraftfull blommig bitterhet sätter in och fortsätter efter provsmakning.
Läs fler recensioner för Westmalle Tripel »

Summan av betyg

(11 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  11
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

3.9/5

Baserat på 11 kommentarer »