Rochefort 10

L'Abbaye de Rochefort (Öl)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

31,90kr + 76,45kr Leverans (9 - 11 dagar)

31,90kr/enhet

Leverans: Bierhut (Nederländerna)

kr You will receive 0.04 points for each unit bought

Leveranstiden är ca :
- Denna produkt har en extra förberedelsetid 3 dagar.

Rochefort 10 (31,90kr) är en trappistöl tillverkad av L'Abbaye de Rochefort från Belgien producerad med hög jäsning och presenterar ett alkoholinnehåll på 11%. Drinks&Co gruppen ger den här Rochefort 10 4,3 utav 5 poäng.

Teknisk arket · Rochefort 10

Kategori:Öl
Producent: L'Abbaye de Rochefort
Volym : 33cl
Volym Av Alkohol : 11
Jäsning : Hög Jäsning
Öltyp: Trappistöl
Land: Belgien
Förbrukningstemperatur: 8-10

Beskrivning · L'Abbaye de Rochefort

Rochefort 10

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: Djupt koppar gul färg, medium opacitet.
 • Arom: Burst av söta tropiska frukter (päron, banan, mango), en del funktioner som godis som ser ut som tuggummi och godis.
 • Kropp / Smak: I munnen, banan och päron lite kryddig, blommig humle och härligt rik, varm närvaro av alkohol. Några fler smakämnen tillsätts till den otroliga komplexiteten i denna öl, som choklad och fikon.

JÄSNING TYPE: Alta.

ABV: 11,3% vol.

L'Abbaye de Rochefort

Köp Öl L'Abbaye de Rochefort:

Omdöme

Markerad recension om Rochefort 10

Publicerad på 17.35

4/5

Rochefort 10° Vc Mb

Rochefort 10 ° 0.33l VC MB. Sale förbjudet att minderåriga. Alkoholmissbruk är farligt för hälsan. Dricka ansvarsfullt.

Fler recensioner av Rochefort 10

Publicerad på 20.27

5 /5

Rochefort 10 One of the very best

En av de bästa öl i världen, är den 8 också mycket bra!
Anonym

Publicerad på 11.06

4 /5

Detta är den starkaste öl munkarna i klostret Rochefort. Med en jättestor 11 3% alkohol, är detta inte en öl för en snabb drink. Häll upp i en vacker glas och lugnt njuta av alla smaker

Publicerad på 17.04

4 /5

Belgien Brasserie Rochefort Trappist öl med hög jäsning, é e smeknamn "Wonder" där s '& eacute balanserad chokladsmak och äpplen.
Ursprung: Abbey
Trappist Notre Dame de S: t Remy - Belgien Utseende: brun klänning Funk & # 233 e, lågskummande och lite envis Nose: korn, kola, ar & # 244 min torr & # 233 fraktion Smak: långa och kraftiga smaker av choklad, äpple anteckningar , bra bitterhet

Publicerad på 05.36

4 /5

Cerveza Rochefort 10 Azul

Det är en öl görs med två typer av malt och två hopp (Hallertau och Steiermark Goldings), vete och socker. Rochefort 10 Mörk öl rödaktig, noterade det för sin höga nivå av alkohol och dess rungande och kraftfull med inslag av nötter och mörk choklad smak.

Publicerad på 05.16

4 /5

Detta är den starkaste öl munkarna i klostret Rochefort. Med 11 3% alkohol, är detta inte en öl att dricka så fort. Häll upp i ett glas och njuta av fina lugna alla smaker

Publicerad på 10.00

4 /5

Rochefort 10 Trappista

Klostret Notre Dame de Saint Remy i Rochefort, en stad i sydöstra Belgien, är en av endast sju bryggerier "äkta Trappist", ett registrerat varumärke och som omfattas av järnlagar. Enligt min personliga åsikt, de Rochefort öl är bäst i sitt slag, den mest komplexa, den mest utsökta och närmare varandra för att Westvleteren, den belgiska hantverkstradition. Klostret har tre produkter på marknaden, som identifieras endast av ett nummer som anger alkoholhalten ALKOHOL andra måttenhet belgiska.

Publicerad på 16.02

4 /5

Rochefort 10 ° är en Trappist öl som skapats strax före 1950-talet är den mest alkoholhaltiga öl öl av klostret Rochefort och det är också den rikaste. Ibland kallas Wonder, den har en mycket mörkbrun färg med mahogny höjdpunkter. Dess tydlighet är kristallklart att hon vilar på en bädd av jäst. Hon dons en hatt flyktig beige skum, korsas av en relativt mättad gasutveckling. Näsan och munnen avslöjar en anmärkningsvärd intensitet sirapsliknande, karamelliserad. Smaken är fyllig först innan du hämtar till makten, och öppnar en bred mun kryddig, syrlig och något syrlig. Fruktiga toner av mogna plommon och kakao yta till perfekt provsmakning. Bitterheten är fortfarande relativt låg och att lämna rampljuset maltig och fruktiga smaker. Kroppen är kraftfull men fina, ädla och eleganta. Mycket Trappist öl.

Summan av betyg

(8 visningar)
 • 5 stars
  1
 • 4 stars
  7
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4.3/5

Baserat på 8 kommentarer »