Lindemans Faro 75cl

Lindemans (Öl)

42,90kr (Ungefär)

Det går inte köpa Lindemans Faro 75cl vid denna tid.

Lindemans Faro 75cl är en lambic producerad av Lindemans från Belgien och har ett alkoholinnehåll på 4%. Drinks&Cos användare utvärderade den här öl med 4,5 utav 5 poäng.

Teknisk arket · Lindemans Faro

Kategori:Öl
Producent: Lindemans
Volym : 75cl
Volym Av Alkohol : 4
Öltyp: Lambic
Land: Belgien

Beskrivning · Lindemans

Lindemans Faro 75cl

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: Lindemans Faro 75cl har en mörk bärnstensfärgad.
 • Arom: fruktig doft, tårta.
 • Mun: Smooth fyllig och mycket kolsyra.

ABV: 4,5% vol.

Öl: Lambic

Lindemans

Köp Öl Lindemans:

Omdöme

Markerad recension om Lindemans Faro 75cl

Planete Drinks

Publicerad på 17.35

4/5

Lindemans Faro Vp 75cl

Lambic är ett av de äldsta öl i världen. Enligt vissa är det också det bästa även om dess karakteristiska syrlighet inte tillfredsställa alla smaklökar. För att kompensera detta surhetsgrad, vissa bestämde sig för att lägga till socker. Så föddes faro. Tillsatsen av socker godis till lambic var en uppenbarelse tiden Brueghel. (Vissa hävdar till och med att utan Faro var Brueghel berövas inspiration och skulle ha förblivit en vanlig söndag målare vars skorpor skulle inte ens ha sålts på loppmarknaden.) Fram till 19-talet, Faro var mycket förhärskande i Bryssel. Folklore fanns ofta förknippade och det gudomliga vätska flyter. Faro föll sedan i glömska. Det var inte förrän 1978 som vår familj tillbaka på den främre scenen. Eller Senne är som du vill. Särskilt uppskattat efter träning, är en faro berusad lätt. Och med stor glädje .. Sale förbjudet att minderåriga. Alkoholmissbruk är farligt för hälsan. Dricka ansvarsfullt.

Fler recensioner av Lindemans Faro 75cl

Anonym

Publicerad på 05.41

5 /5

Fick inte denna, men jag kommer att försöka köpa den nästa gång. Ölen får en 5:a då jag vet hur den smakar.
Saveur Bière

Publicerad på 16.02

4 /5

Faro är född stil öl efter de gamla beteenden generaliseringar som bestod i att lägga socker till en gueuze öl typ. Detta gjorde det möjligt att mjuka upp dessa öl, bitterljuv vanligt. Lindemans Faro är en veteöl (vete) av spontan jäsning och söt och syrlig smak perfekt balanserad genom att lägga till en extra dos av socker godis. Den har en röd-orange klänning som övervinner ett tunt skikt av vitt skum. Lindemans Faro avslöjar vedartade och sötsur doft av frukt, torkad frukt, karamell och godis. På gommen en touch av syra som kommer med mjuka och söta fruktsmaker och små träiga noter. Nylanserades 1978 av Lindemans bryggeri, Faro följa många efterrätter utan problem tack vare sin söta smak och lätthet. Denna belgisk öl att njuta av med sin ölglas Faro.

Summan av betyg

(3 visningar)
 • 5 stars
  1
 • 4 stars
  2
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4.5/5

Baserat på 3 kommentarer »