Kasteel Rouge

Van Honsebrouck (Öl)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

21,45kr + 76,45kr Leverans (9 - 11 dagar)

21,45kr/enhet

Leverans: Bierhut (Nederländerna)

kr You will receive 0.03 points for each unit bought

Leveranstiden är ca :
- Denna produkt har en extra förberedelsetid 3 dagar.

Kasteel Rouge (21,45kr) är en special producerad av Van Honsebrouck ursprung i Belgien producerad med låg jäsning och har ett alkoholinnehåll på 8%. En öl poängsatt med 4 utav 5 poäng enligt Drinks&Cos användare.

Teknisk arket · Kasteel Rouge

Kategori:Öl
Producent: Van Honsebrouck
Volym : 33cl
Volym Av Alkohol : 8
Jäsning : Låg Jäsning
Öltyp: Special
Land: Belgien

Beskrivning · Van Honsebrouck

Kasteel Rouge

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: Mörkt röd färg.
 • Arom: mandel, körsbär. Blyg hop nyanser.
 • Kropp / Smak: En lätt öl, mjuk kropp och inget slut komplex med en lätt syrlighet.

JÄSNING TYPE: Spontan.

ABV: 9% vol.

Van Honsebrouck

Köp Öl Van Honsebrouck:

Omdöme

Markerad recension om Kasteel Rouge

Publicerad på 14.34

4/5

Kasteel Rouge

Man skulle kunna tro att det skulle ge oss en vacker röd klänning med inslag av körsbär, men Kasteel Rouge avslöjar en mörk och ogenomskinlig färg eftersom det bryggdes på grundval av en Kasteel Donker. Denna öl är berusad på terrassen till ett kafé eller vänner perfekt kombinerar choklad och peppar som används vid tillverkning av Kasteel Donker. Läggs till detta inslag av körsbär som ger en fruktig touch och ljus till karaktären av öl.

Fler recensioner av Kasteel Rouge

Publicerad på 09.39

4 /5

Vy Öl har en djup rubinrött, vitt skum, erhålles den genom blandning av svart Kasteel som lämnats kvar för att mogna i minst 6 månader Guindas
Nose Aroma av körsbär, alkohol och andra frukter
Stark mun körsbärssmak och en sur eftersmak som dröjer sig kvar i gommen under några sekunder
Det finns en måttlig bitterhet körsbär och nästan obetydliga anteckningar humle och malt.

Publicerad på 17.35

4 /5

Kasteel Rouge Vp

Den Kasteel Rouge är en unik blandning av Kasteel Donker och körsbär likör. En öl för älskare av kraftfulla och söta dofter av körsbär. Frukten dominerar malt, choklad och peppar egenskaper Kasteel Donker. En ganska forten öl men överraskande, äts i trubbel .. Sale förbjudet att minderåriga. Alkoholmissbruk är farligt för hälsan. Dricka ansvarsfullt.

Publicerad på 13.18

4 /5

Kasteel (slott öl) är en speciell öl som produceras vid bryggeriet Van Honsebrouck Ingel. Slottet nämns i namnet på öl och synlig på flaskans etikett är att Ingel. Denna magnifika byggnad köptes 1986 av familjen Van Honsebrouck. Det är öppet för allmänheten och parken och källare av slottet kan besökas. Den Kasteel Rouge (ibland kallad Kasteelkriek) är tillverkad av Kasteel klassisk, i vilket är uppblötta verkliga körsbär och körsbärssaft. På en mörk röd färg, är detta öl en mästerlig blandning av brun Kasteel med ett körsbär öl. Överraskande! Belgisk öl, reflektion i mörkrött

Publicerad på 17.04

4 /5

Belgien öl Brasserie Van Honsenbrouck frukt & eacute e smaken av körsbär som tilltalar både män och kvinnor tack vare sin styrka och smak frukt & eacute e.
Kapacitet: 33 cl
Grad: 8 °
Ursprung: Belgien
 Den Kasteel Rouge bryggs av Brewery Van Honsebrouck i Ingel i Belgien. Detta belgisk öl i brun färg med röda höjdpunkter, har en liten envis lätt rosa skum. Näsan domineras av körsbär smaker. Smaken är mjuk, söt och sammetslen. Den starka närvaron av körsbär i denna öl är bra känsla på finish. Den Kasteel Rouge föds ur blandningen av Kasteel Brown öl med ett körsbär, är denna frukt öl perfekt för en manlig publik (med styrka) och en kvinnlig publik (genom dess smak körsbär).

Publicerad på 05.11

4 /5

Cerveza Kasteel Rouge

Röd Kasteel är öl afrutadade sort Kasteel.
Dess unika mörkröd färg erhålls genom blandning av Kasteel har lämnats att mogna under minst 6 månader med körsbär.
Öl Kasteel Rouge är en blandning av öl och Donker Kasteel körsbärslikör, som används i konfektyr. Blandningen av dessa två utmärkta produkter resulterar i en exceptionell öl. En övervägande söt öl som påminner om den ursprungliga svarta.

Publicerad på 05.16

4 /5

Kasteelbier Rouge är en unik körsbär öl det är en kombination av den hyllade Dark Castle och körsbärslikör. För dem för sötkörsbär öl tar Kasteel Rouge är värt ett skott

Publicerad på 04.55

4 /5

Kasteelbier Rouge

Smak: En blandning av öl Kasteel Donker och körsbärslikör, blandning resulterar i en exceptionell öl. Huvudsakligen söt. Färg: rödaktig. Perfekt temperatur: 4-6 ° C

Publicerad på 05.10

4 /5

Kasteel Rouge Är litet utbud av fruktig Kasteel. Sin djupröda färg sobtient av smart blandning av traditionella Kasteel Brune med North cherry öl till att ha mognat under en period av minst sex månader. Det är en riktig ölprovning gourmet som har obestridliga styrkor.

Publicerad på 05.36

4 /5

Kasteelbier Rouge 24

Belgiska fruktig och uppfriskande. Erhållna körsbär urlakade i musten lambic.8º.

Summan av betyg

(10 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  10
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 10 kommentarer »