Prunotto Barbera Bansella Nizza 2017

Prunotto Antinori (Nizza)

Produkten inte tillgänglig i USA

0,00kr + 75,79kr Leverans (24timmar - 4 dagar)

Prunotto Barbera Bansella Nizza 2017 (147,62kr) är en röd vin från Nizza producerad av Prunotto Antinori som är tillverkad av barbera av 2017 och har en alkoholstyrka på 15%. vin röd fick 4 5 poäng av Drinks&Cos användare.

Teknisk arket · Prunotto Barbera Bansella Nizza

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2017 Andra årgångar
Beteckning:Nizza (Piemonte,Italien)
Källare: Prunotto Antinori
Volym : 75cl
Vindruvor : Barbera (100%)
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 15

Beskrivning · Prunotto Antinori

Prunotto Barbera Bansella Nizza 2017 (Barbera)

SMAKANMÄRKNINGAR:

  • Utseende: intensiv rubinröd, svartaktiga reflexer.
  • Näsa: rikt fruktiga dofter: Violet plommon, choklad och lakrits.
  • Mun: fullständig, balanserad, flexibel, en fräsch och välsmakande slut ven av surhet.

URSPRUNGSBETECKNING: Barbera d'Asti.

VINTILLVERKARE: mycket ljusa jord rik på kalkhaltiga havs element och lager av sand.

DRUVOR: Barbera.

ÅLDRING: åldern nio månader på ekfat sextio liter, som redan används en gång eller två gånger innan buteljering.

FÖRBEREDELSE: perioden hudkontakt under jäsningen varar sju dagar en maximal temperatur på 28ºC. Efter att dräneras, avslutad jäsning och malolaktisk jäsning före årsskiftet.

ATT KOMBINERA MED VINET: rött kött, vilt och ostar.

SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 °C

ALKOHOLHALT: 14,5%

Prunotto Antinori

Köp Vin Prunotto Antinori:

Fler recensioner av Prunotto Barbera Bansella Nizza 2017

Publicerad på 12.09

4/5

SMAKANMÄRKNINGAR:Utseende: intensiv rubinröd, svartaktiga reflexer.Näsa: rikt fruktiga dofter: Violet plommon, choklad och lakrits.Mun: fullständig, balanserad, flexibel, en fräsch och välsmakande...
läs hela
Läs fler recensioner för Prunotto Barbera Bansella Nizza 2017 »

Summan av betyg

(1 visningar)
  • 5 stars
    0
  • 4 stars
    1
  • 3 stars
    0
  • 2 stars
    0
  • 1 stjärna
    0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 1 kommentarer »