• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18.30h
  • Korg

Prunotto Antinori Bansella Nizza 2017

Prunotto Antinori (Nizza)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

185,68kr 148,50kr + 54,45kr Leverans (3 - 8 dagar)

185,68kr 148,50kr/enhet

Spara 37,18kr ! (-20%)

Leverans: Perbaccowein (Tyskland)

kr You will receive 0.18 points for each unit bought

Leveranstiden är ca :
- Denna produkt tar ytterligare tid för att utfärda 48 timmar.

Prunotto Antinori Bansella Nizza 2017 (148,50kr) är en röd vin från Nizza producerad av Prunotto Antinori baserad på barbera av 2017 och presenterar ett alkoholinnehåll på 14.5%. Prunotto Antinori Bansella Nizza 2017 är den perfekta röd att kombinera med mellanlagrad ost och plankstek. vin röd fick 4 5 poäng av Drinks&Cos användare.

Teknisk arket · Prunotto Antinori Bansella Nizza

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2017
Beteckning:Nizza (Piemonte,Italien)
Källare: Prunotto Antinori
Volym : 75cl
Vindruvor : Barbera (100%)
Lhopkoppling : TilltuggKöttOstGrillat köttStuvat köttRött köttJaktlammplankstekMellanlagrad ost
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 14.5
Förbrukningstemperatur: 16-18
se mer »

Beskrivning · Prunotto Antinori

Prunotto Antinori Bansella Nizza 2017 (Barbera)

SMAKANMÄRKNINGAR:

  • Utseende: intensiv rubinröd, svartaktiga reflexer.
  • Näsa: rikt fruktiga dofter: Violet plommon, choklad och lakrits.
  • Mun: fullständig, balanserad, flexibel, en fräsch och välsmakande slut ven av surhet.

URSPRUNGSBETECKNING: Barbera d'Asti.

VINTILLVERKARE: mycket ljusa jord rik på kalkhaltiga havs element och lager av sand.

DRUVOR: Barbera.

ÅLDRING: åldern nio månader på ekfat sextio liter, som redan används en gång eller två gånger innan buteljering.

FÖRBEREDELSE: perioden hudkontakt under jäsningen varar sju dagar en maximal temperatur på 28ºC. Efter att dräneras, avslutad jäsning och malolaktisk jäsning före årsskiftet.

ATT KOMBINERA MED VINET: rött kött, vilt och ostar.

SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 °C

ALKOHOLHALT: 14,5%

Prunotto Antinori

Köp Vin Prunotto Antinori:

Fler recensioner av Prunotto Antinori Bansella Nizza 2017

Niklas Sandahl

Publicerad på 10.09

4 /5

Prunotto Barbera Bansella Nizza 2017

SMAKANMÄRKNINGAR:Utseende: intensiv rubinröd, svartaktiga reflexer.Näsa: rikt fruktiga dofter: Violet plommon, choklad och lakrits.Mun: fullständig, balanserad, flexibel, en fräsch och välsmakande slut ven av surhet.URSPRUNGSBETECKNING: Barbera d'Asti.VINTILLVERKARE: mycket ljusa jord rik på kalkhaltiga havs element och lager av sand.DRUVOR: Barbera.ÅLDRING: åldern nio månader på ekfat sextio liter, som redan används en gång eller två gånger innan buteljering.FÖRBEREDELSE: perioden hudkontakt under jäsningen varar sju dagar en maximal temperatur på 28ºC. Efter att dräneras, avslutad jäsning och malolaktisk jäsning före årsskiftet.ATT KOMBINERA MED VINET: rött kött, vilt och ostar.SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 °CALKOHOLHALT: 14,5%

Summan av betyg

(1 visningar)
  • 5 stars
    0
  • 4 stars
    1
  • 3 stars
    0
  • 2 stars
    0
  • 1 stjärna
    0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 1 kommentarer »