Montagne-Saint-Emilion

Château Flaunys Montagne Saint-Emilion 2015

75cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2015 Andra årgångar
2014 och 2012
Beteckning:Montagne-Saint-Emilion (Bordeaux, Frankrike)
Källare: Château Flaunys
Volym : 75cl Andra volymer
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 14
Château Flaunys producerar den här Château Flaunys Montagne Saint-Emilion 2015 (218,50kr), en röd vin från Montagne-Saint-Emilion skördad i 2015 och visar ett alkoholinnehåll på 14%. Drinks&Cos användare recenserade den här röd vin med 4 av 5 poäng.

Description of Château Flaunys Montagne Saint-Emilion 2015

Château Flaunys Montagne Saint-Emilion 2015

Producent: Château Flaunys

OD: Montagne-Saint-Emilion

se mer

Reviews of Château Flaunys Montagne Saint-Emilion 2015

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Château Flaunys Montagne Saint-Emilion 2015:Betyg Château Flaunys Montagne Saint-Emilion 2015:

4 /5

2015 - Ej avtals bild. Castle Flaunys har fått flera utmärkelser från Guide Hachette, Gault & Millau. Namnet kommer från den keltiska Flaunys som betyder "Paradise". Fastigheten är belägen i den sydvästra delen av appellationen vid grindarna till Lalande de Pomerol. Detta vin kommer från en odling. Mycket vacker färg Deep Purple och en underbar doft av kanderad frukt, varm och skön, med inslag av pepparkaka. En enkel men elegant och mjuk attack som utvecklar en bra struktur och mjuka tanniner. Detta vin fyller munnen med anmärkningsvärd uthållighet. Kraftfull och elegant, värdig de stora vinerna från den högra stranden. Domaine Château Flaunys: Namnet kommer från den keltiska Flaunys som betyder "Paradise". Fastigheten är belägen i den sydvästra delen av appellationen vid grindarna till Lalande de Pomerol. Detta vin kommer från en odling. Mycket vacker färg Deep Purple och en underbar doft av kanderad frukt, varm och skön, med inslag av pepparkaka. En enkel men elegant och mjuk attack som utvecklar en bra struktur och mjuka tanniner. Detta vin fyller munnen med anmärkningsvärd uthållighet. Kraftfull och elegant, värdig de stora vinerna från den högra stranden.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Château Flaunys Montagne Saint-Emilion 201520142012

4/5

2014 - Ej avtals bild. Castle Flaunys har fått flera utmärkelser från Guide Hachette, Gault & Millau. Namnet kommer från den keltiska Flaunys som betyder "Paradise". Fastigheten är belägen i den sydvästra delen av appellationen vid grindarna till Lalande de Pomerol. Detta vin kommer från en odling. Mycket vacker färg Deep Purple och en underbar doft av kanderad frukt, varm och skön, med inslag av pepparkaka. En enkel men elegant och mjuk attack som utvecklar en bra struktur och mjuka tanniner. Detta vin fyller munnen med anmärkningsvärd uthållighet. Kraftfull och elegant, värdig de stora vinerna från den högra stranden. Domaine Château Flaunys: Namnet kommer från den keltiska Flaunys som betyder "Paradise". Fastigheten är belägen i den sydvästra delen av appellationen vid grindarna till Lalande de Pomerol. Detta vin kommer från en odling. Mycket vacker färg Deep Purple och en underbar doft av kanderad frukt, varm och skön, med inslag av pepparkaka. En enkel men elegant och mjuk attack som utvecklar en bra struktur och mjuka tanniner. Detta vin fyller munnen med anmärkningsvärd uthållighet. Kraftfull och elegant, värdig de stora vinerna från den högra stranden.
Se mer
LilleAuxVins Arthur

4/5

2012 - Ej avtals bild. Namnet kommer från den keltiska Flaunys som betyder "Paradise". Fastigheten är belägen i den sydvästra delen av appellationen vid grindarna till Lalande de Pomerol. Detta vin kommer från en odling. Mycket vacker färg Deep Purple och en underbar doft av kanderad frukt, varm och skön, med inslag av pepparkaka. En enkel men elegant och mjuk attack som utvecklar en bra struktur och mjuka tanniner. Detta vin fyller munnen med anmärkningsvärd uthållighet. Kraftfull och elegant, värdig de stora vinerna från den högra stranden. Domaine Château Flaunys: Namnet kommer från den keltiska Flaunys som betyder "Paradise". Fastigheten är belägen i den sydvästra delen av appellationen vid grindarna till Lalande de Pomerol. Detta vin kommer från en odling. Mycket vacker färg Deep Purple och en underbar doft av kanderad frukt, varm och skön, med inslag av pepparkaka. En enkel men elegant och mjuk attack som utvecklar en bra struktur och mjuka tanniner. Detta vin fyller munnen med anmärkningsvärd uthållighet. Kraftfull och elegant, värdig de stora vinerna från den högra stranden.
Se mer
LilleAuxVins Arthur