• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18.30h
  • Korg

La Spinetta Pin 2014

La Spinetta (Monferrato)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

468,60kr 365,64kr + 54,45kr Leverans (3 - 8 dagar)

468,60kr 365,64kr/enhet

Spara 102,96kr ! (-22%)

Leverans: Perbaccowein (Tyskland)

kr You will receive 0.44 points for each unit bought

Leveranstiden är ca :
- Denna produkt tar ytterligare tid för att utfärda 48 timmar.

Från La Spinetta (Monferrato), fick vi den här La Spinetta Pin 2014 (365,64kr), en röd vin med de bästa barbera och nebbiolo druvor från 2014 årgången och visar ett alkoholinnehåll på 14%. 4 av 5 poäng är den genomsnittliga poängen för den här röd enligt Drinks&Cos användare.

Teknisk arket · La Spinetta Pin

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2014 Andra årgångar
Beteckning:Monferrato (Piemonte,Italien)
Källare: La Spinetta
Volym : 75cl
Vindruvor : Nebbiolo (65%), Barbera (35%)
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 14

Beskrivning · La Spinetta

La Spinetta Pin 2014 (Nebbiolo och Barbera)

Smakanmärkningar:

  • Utseende: Detta vin är en djup röd granat.
  • näsa: näsan, fruktig doft av plommon, körsbär, vinbär och fylla området. Rökaromer och kryddor skär söt luktar som en kniv.
  • Mun: Serveras nära rumstemperatur, känns detta vin varmt i munnen. Färsk frukt smaker av mörka ben och bär ger vinet med en tung sötma. ek kryddor smak. Detta vin har en lång eftersmak.

URSPRUNGS: Monferrato

VINTILLVERKARE: Druvorna odlas i regionen Piemonte i Italien, strax under 7 hektar mark. I detta fall har ordet en kalksammansättning.

DRUVOR: 65% Nebbiolo och 35% Barbera.

ÅLDRANDE: Druvorna åldras separat första nya franska ekfat under en period av 16-18 månader. De två druvor kombineras sedan samman och åldras i rostfria tankar. Slutligen La Spinetta Pin 2014 åldras på flaska i tre månader. Kunderna kan välja att ålders vinflaska ännu mer om de vill.

UTARBETANDE: Barbera druvor plockas först i slutet av september. Nebbiolo druvorna plockas i mitten av oktober. Druvorna jäst separat i ek kärl vid en kontrollerad temperatur.

Parning: Denna dryck ännu bättre rött kött, vilt, pasta med tomatsås och ost av alla slag.

SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 ° C

ALKOHOL 14%

La Spinetta

Köp Vin La Spinetta:

Fler recensioner av La Spinetta Pin 2014

Hedvig Westermark

Publicerad på 18.05

4 /5

Du kan ta det med varje måltid. Jag drack det med min bästa vän.
Klar körsbärsröd färg , höga lager. Jag gillar aromer av rostat. Jag vet inte, den smakade utgången.

Summan av betyg

(1 visningar)
  • 5 stars
    0
  • 4 stars
    1
  • 3 stars
    0
  • 2 stars
    0
  • 1 stjärna
    0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 1 kommentarer »

Recensioner av andra årgångar

Reviews about La Spinetta Pin 2013

Perbaccowein
Perbaccowein

4/5

- Kraftfulla, komplexa, bär, delikat eukalyptus smaker, stor variation, stor karaktär allergener: innehåller sulfiter
Fons Vinum
Fons Vinum

4/5

Monferrato Rosso DOC Pin LA Spinetta
Monferrato Rosso DOC Pin LA Spinetta
historien
Historien om Rivetti familjen börjar 1890, när Giovanni Rivetti, farfar av de tre bröderna, Carlo, Bruno och Giorgio lämnade Piedmont för Argentina.

Liksom de flesta av italienarna på den tiden, är hans dröm att hitta lycka och sedan återvända till sitt hemland för att bli en stor vinproducent.

Han tyvärr kan vi inte, men att förverkliga sin dröm är son Giuseppe (smeknamnet Pin), gift Lidia, köpte vingårdar och började göra vin.

År 1977 tog familjen bosatte på LA Spinetta (toppen av kullen) i Castagnole Lanze, typiskt område i Moscato d'Asti, en ljus och enkel vin att njuta med godis. Nitarna, övertygade om den stora potentialen i Muscat, började göra Moscato Bricco Quaglia och Muscat hagtorn.

Familjen har mycket mer ambitiösa mål; 1985 LA Spinetta gjorde sin första rött vin, Barbera Ca di Pian, följt av andra stora röda under de följande åren.

1989 Rivettis tillägnad fadern Pin montering.
1995 ser dagens ljus den första Barbaresco, Gallina 1996 efter Starderi Barbaresco och Barbera d'Alba Gallina.
Under de följande åren, 1997 och 1998 Barba Valeirano Barbera d'Asti Superiore.

År 2000 började familjen producerar den åtråvärda Campe Barolo. Nitarna förvärvade vingårdar i Grinzane Cavour och byggt en mycket modern och teknisk källare, Barolo Campe.

År 2001 LA Spinetta expanderar bortom gränserna för Piemonte och förvärvade 65 hektar vinodlingar i Toscana, i området mellan Pisa och Volterra. Här producerar vi tre olika viner

Pin, kuvertering och betong med en lång eftersmak. . .

Alk. 14% vol.

Reviews about La Spinetta Pin 2012

Perbaccowein
Perbaccowein

4/5

- Kraftfulla, komplexa, bär, delikat eukalyptus smaker, stor variation, stor karaktär allergener: innehåller sulfiter