Medoc

Château Cantegric Médoc Artisan Bordeaux 2014

75cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2014
Beteckning:Medoc (Bordeaux, Frankrike)
Källare: Château Cantegric
Volym : 75cl
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 14
Château Cantegric Médoc Artisan Bordeaux 2014 (967,38kr) är en röd vin från Medoc producerad av Château Cantegric från 2014 och presenterar ett alkoholinnehåll på 14%. vin röd fick 4 5 poäng av Drinks&Cos användare.

Description of Château Cantegric Médoc Artisan Bordeaux 2014

Château Cantegric Médoc Artisan Bordeaux 2014

SMAKANMÄRKNINGAR:

  • Utseende: Det visar en vacker rubinröd glaset.
  • Näsa: uttrycksfulla och kryddig, mogna körsbär bakgrund.
  • Mun: Smaken är rik och frisk, med fina toner av mörka bär (blåbär, björnbär, jordgubbar). Den har bra struktur och mjuka tanniner.

URSPRUNGSBETECKNING: Medoc (Bordeaux, Frankrike).

VINTILLVERKARE: Château Cantegric.

DRUVOR: blandning av röda druvor i Bordeaux.

Åldrande: Åldrande gjordes i tunnor, varav 50% är nya.

UTARBETANDE: Vinrankorna är traditionellt arbete, skörden sker manuellt i lådor, badkaret är lång.

ATT KOMBINERA MED VINET: Ideal med rostad rött kött, fläsk eller grillat lamm, köttgrytor, utsökt pasta med röd sås.

SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 ° C

ALKOHOL: 14%

se mer

Reviews of Château Cantegric Médoc Artisan Bordeaux 2014

4

2 customer reviews
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Your rating for Château Cantegric Médoc Artisan Bordeaux 2014:Betyg Château Cantegric Médoc Artisan Bordeaux 2014:

4 /5

SMAKANMÄRKNINGAR:Utseende: Det visar en vacker rubinröd glaset.Näsa: uttrycksfulla och kryddig, mogna körsbär bakgrund.Mun: Smaken är rik och frisk, med fina toner av mörka bär (blåbär, björnbär, jordgubbar). Den har bra struktur och mjuka tanniner.URSPRUNGSBETECKNING: Medoc (Bordeaux, Frankrike).VINTILLVERKARE: Château Cantegric.DRUVOR: blandning av röda druvor i Bordeaux.Åldrande: Åldrande gjordes i tunnor, varav 50% är nya.UTARBETANDE: Vinrankorna är traditionellt arbete, skörden sker manuellt i lådor, badkaret är lång.ATT KOMBINERA MED VINET: Ideal med rostad rött kött, fläsk eller grillat lamm, köttgrytor, utsökt pasta med röd sås.SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 ° CALKOHOL: 14%
Se mer
,