Ktima Biblia Chora White 2018

Biblia Chora (Macedonia - Greece)

115,50kr (Ungefär)

Det går inte köpa Ktima Biblia Chora White 2018 vid denna tid.

Biblia Chora skapar den här Ktima Biblia Chora White 2018 , en vit vin från regionen Macedonia - Greece som är tillverkad av sauvignon blanc av 2018 och presenterar ett alkoholinnehåll på 13%. 4 av 5 poäng är den genomsnittliga poängen för den här vit enligt Drinks&Cos användare.

Teknisk arket · Ktima Biblia Chora White

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018 Andra årgångar
2019, 2017 och 2016
Beteckning:Macedonia - Greece (Grekland)
Källare: Biblia Chora
Volym : 75cl
Vindruvor : Sauvignon Blanc
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13

Beskrivning · Biblia Chora

Ktima Biblia Chora White 2018 (Sauvignon Blanc)

Smakanmärkningar:

 • Utseende: Ktima Biblia Chora White 2018 är en grönaktig gul färg renhet och klarhet.
 • Näsa: Skarp, transport doft av rosa grapefrukt, blomma, tropiska frukter och berg örter varvas med inslag av citronsmak.
 • Boca: rika, harmoniska smaker Fylligt med en underbar struktur, uppfriskande syra och har en textur, flinta, salt, aromatisk finish. En balansgång mellan det mycket grekiska färskhet smaksatt söt och torr, nästan mineral, citrusfrukter bitterhet.

URSPRUNGS: Macedonia - Greece

VINTILLVERKARE: Ktima Biblia Chora är en organisk vingård belägen vid foten av Mount Pangaion i Kavala i norra Grekland. Ades av två enologists 1998 har sedan dess utökat sin närvaro och har en vinframställning anläggning state of the art, som kombinerar gammal tradition med modern teknik. På 400 meter, i karga och stenig jord, men väl avrunna, följer gården principerna för ekologiskt jordbruk, med traditionella metoder för uppgifter som blad gallring och skörd.

DRUVOR: 60% Sauvignon Blanc, 40% Assyrtiko

UTARBETANDE: Det är en klassisk och modern vinet kommer från idén redo att gifta sig med aromatisk Sauvignon Blanc med sofistikerad historisk, Assyrtiko expandera i regionen. Några timmar av pre-jäsning maceration leder till jäsning låg temperatur i rostfria ståltankar. Detta vin valdes för en middag som hölls i Aten med den tyska förbundskanslern Angela Merkel.

ATT KOMBINERA MED VINET: Servera med fisk; fisk och skaldjur; gröna sallader; rostade grönsaker; vit pasta; tabeller vita ostar. Prova kronärtskocka och parmesan risotto hjärta, ära eller väsentliga anda av vin, njuta av grillade räkor, grekisk sallad och massor av bröd, kakor eller spenat och fetaost.

SERVERINGSTEMPERATUR: 10 ° C

ALKOHOL 13%

Biblia Chora

Köp Vin Biblia Chora:

Fler recensioner av Ktima Biblia Chora White 2018

Johannes Jakobsson

Publicerad på 11.33

4 /5

Smakanmärkningar:Utseende: Ktima Biblia Chora White 2018 är en grönaktig gul färg renhet och klarhet.Näsa: Skarp, transport doft av rosa grapefrukt, blomma, tropiska frukter och berg örter varvas med inslag av citronsmak.Boca: rika, harmoniska smaker Fylligt med en underbar struktur, uppfriskande syra och har en textur, flinta, salt, aromatisk finish. En balansgång mellan det mycket grekiska färskhet smaksatt söt och torr, nästan mineral, citrusfrukter bitterhet.URSPRUNGS: Macedonia - GreeceVINTILLVERKARE: Ktima Biblia Chora är en organisk vingård belägen vid foten av Mount Pangaion i Kavala i norra Grekland. Ades av två enologists 1998 har sedan dess utökat sin närvaro och har en vinframställning anläggning state of the art, som kombinerar gammal tradition med modern teknik. På 400 meter, i karga och stenig jord, men väl avrunna, följer gården principerna för ekologiskt jordbruk, med traditionella metoder för uppgifter som blad gallring och skörd.DRUVOR: 60% Sauvignon Blanc, 40% AssyrtikoUTARBETANDE: Det är en klassisk och modern vinet kommer från idén redo att gifta sig med aromatisk Sauvignon Blanc med sofistikerad historisk, Assyrtiko expandera i regionen. Några timmar av pre-jäsning maceration leder till jäsning låg temperatur i rostfria ståltankar. Detta vin valdes för en middag som hölls i Aten med den tyska förbundskanslern Angela Merkel.ATT KOMBINERA MED VINET: Servera med fisk; fisk och skaldjur; gröna sallader; rostade grönsaker; vit pasta; tabeller vita ostar. Prova kronärtskocka och parmesan risotto hjärta, ära eller väsentliga anda av vin, njuta av grillade räkor, grekisk sallad och massor av bröd, kakor eller spenat och fetaost.SERVERINGSTEMPERATUR: 10 ° CALKOHOL 13%
Göta Engström

Publicerad på 20.05

4 /5

Mycket aromatisk, till stor del av banan och litchi. Jag märkte inte någon eftersmak.
Måste utvecklas.

Summan av betyg

(2 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  2
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 2 kommentarer »

Recensioner av andra årgångar

Reviews about Ktima Biblia Chora White 2017

Linus Johansson
Linus Johansson

4/5

Perfekt med vänner.
Den vanliga färgen, något avslagen. Ktima Biblia Chora White påminde om jasmin i näsan. Ordentlig munntorrhet.
2017 går bra med grillspett.
Thedrinkshop
Thedrinkshop

4/5

- En mild, gul-gröna färgen på anmärkningsvärd klarhet.
- Äktenskapet mellan den kosmopolitiska och doftande Sauvignon med den grekiska Assyrtiko producerar ett vin med en kraftfull doft andas exotiska frukter, persika och citrus.
- En rik, sval och vackert balanserad smak, behaglig syra och en varaktig, doftande eftersmak.

Reviews about Ktima Biblia Chora White 2016

Ludvig Jonasson
Ludvig Jonasson

4/5

Köp vin som Ktima Biblia Chora White 2016 på Uvinum och du kommer inte ångra dig.
Det ser ut att vara gult. Jag tyckte att Ktima Biblia Chora White luktade som mango, banan och päron. Det är lätt syrligt, med en lite bitter touch i slutet.