• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Korg

Quinta de Santana Merlot 2009

Quinta de Sant'Ana (Lisbon)

270,05kr (Ungefär)

Det går inte köpa Quinta de Santana Merlot 2009 vid denna tid.

Quinta de Sant'Ana är tillverkaren av den här Quinta de Santana Merlot 2009 , en röd vin från regionen Lisbon med en blandning baserad på merlot av 2009 och visar ett alkoholinnehåll på 15%. Enligt Drinks&Cos användare förtjänar den här röd vin 4 utav 5 poäng.

Teknisk arket · Quinta de Santana Merlot

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2009 Andra årgångar
Beteckning:Lisbon (Portugal)
Källare: Quinta de Sant'Ana
Volym : 75cl
Vindruvor : Merlot
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 15

Beskrivning · Quinta de Sant'Ana

Quinta de Santana Merlot 2009 (Merlot)

Producent: Quinta de Sant'Ana

OD: Lisbon

Vindruvor: Merlot

Köp Vin Quinta de Sant'Ana:

Fler recensioner av Quinta de Santana Merlot 2009

Ida Lindström

Publicerad på 20.12

4 /5

Doft av bär, typisk för Merlot. Texturen är vattnig.
Det är viktigt att servera det vid rätt temperatur.

Summan av betyg

(1 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  1
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 1 kommentarer »

Recensioner av andra årgångar

Reviews about Quinta de Santana Merlot 2012

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

16,5 poäng Revista de Vinhos - Detta vin presenterar en mycket intensiv doft med inslag av vilda bär, mynta och eucaplito. I munnen dessa anteckningar finnas kvar lägga små inslag av choklad. Den sista är mineral, med bra tanniner.
Garrafeira Nacional
Garrafeira Nacional

4/5

Quinta do Gradil, anses vara en av de äldsta godsen, om inte den äldsta, en del av Cadaval kommun har en sekulär historisk bakgrund och utgör en betydande arkitektoniskt landmärke. De dokumentära referenser finns om Quinta do Gradil gå tillbaka till slutet av 15-talet, i en Royal dokument. Den 14 februari 1492, det datum då dokumentet D. Martinho de Noronha fått från kung John II en skrivelse av donation av jurisdiktion och hyrorna från kommun Cadaval och Quinta do Gradil. Med anledning av uppstigning av kung Manuel I till den portugisiska tronen, och hans åtgärder till förmån för medlemmarna i House of Braganza, hänvisades till Quinta do Gradil i bekräftelsen av donationen gjordes av kung Manuel I Alvaro de Braganza, yngste bror den 3: e hertig av Braganza, D. Fernando II, som dömdes att halshöggs för förräderi av kung Johan II i 1483. Quinta förvärvades av markisen av Pombal, med anledning av den rörelse som, från 1760 ledde till ockupationen av kommunala mark. Det är klarlagt att det redan var inblandad i odlingen av vinodlingar på den tiden, ett faktum som måste ha varit den avgörande faktorn för stats ansvarig för skapandet av Companhia das Vinhas do Alto Douro, Douro vinproducerande företag. Det fortsatte som en besittning av familjen fram till mitten av 20-talet, då det köptes av Sampaio de Oliveira. Sedan i slutet av 1990-talet, den nuvarande ägaren, Luís Vieira förvärvade denna egendom. De historiska byggnaderna omfattar Pombaline palats, ett kapell, en kvarn, ett spannmålsmagasin, en sten akvedukt, en "mãe de água" eller vatten hus, en vattentank och imponerande källare.