Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2018

Quinta de Sant'Ana (Lisbon)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

120,45kr + 44,00kr Leverans (6 - 11 dagar)

120,45kr/enhet

Leverans: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.15 points for each unit bought

Quinta de Sant'Ana skapar den här Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2018 (120,45kr), en vit vin från Lisbon med de bästa fernao pires druvor från 2018 årgången och kommer med ett alkoholinnehåll på 13%. vin vit fick 4 5 poäng av Drinks&Cos användare.

Teknisk arket · Quinta de Santana Fernão Pires Branco

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018 Andra årgångar
2017, 2016, 2015 och 2013
Beteckning:Lisbon (Portugal)
Källare: Quinta de Sant'Ana
Volym : 75cl
Vindruvor : Fernao Pires
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13

Beskrivning · Quinta de Sant'Ana

Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2018 (Fernao Pires)

SMAKANMÄRKNINGAR:

  • Utseende: Citric mycket ljusgul.
  • Näsa: uttrycks passionsfrukt och mineralitet.
  • Mun: En explosion av färsk frukt på gommen, med en rik örtartade touch. Domina friskhet, bra kropp och struktur med intensiv frukt och en ny yta med bra syra.

URSPRUNGSBETECKNING: Lissabon.

VINTILLVERKARE: Quinta de Sant'Ana.

DRUVOR: Fernao Pires.

ÅLDRANDE: 80% jäst i ståltankar vid mycket låga temperaturer (10 / 12ºC). De tre satserna blandades sedan avslutad jäsning. Buteljering efter 4 månader i tanken för att hålla sin aromatiska potential.

UTVECKLING: Druvorna skördades för hand i tre steg, med en veckas mellanrum för att behålla syra och friskhet i ena änden och rikedom och frukt på den andra. Druvorna når vingård i lådor med 20 kg. Mjuk pressning av hela klasar av pneumatiska tryck för att utvinna det bästa vinet, som får stå för en dag på 7ºC att dekantera bästa juice.

ATT KOMBINERA MED VINET: Går väl med grillad fisk, skaldjur och sallader eller på grund av strukturen av vinet, även med vita kött och torsk.

SERVERINGSTEMPERATUR: 10-12 ° C

ALKOHOL: 13%

Quinta de Sant'Ana

Köp Vin Quinta de Sant'Ana:

Fler recensioner av Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2018

Iris Tingsten

Publicerad på 20.12

4 /5

Det var perfekt med mat. Ett vin att njuta av med en vän.
Har en djup gul färg. Jag tyckte att Quinta de Santana Fernão Pires Branco luktade som mango, banan och päron. Smaken var ganska vinig.

Summan av betyg

(1 visningar)
  • 5 stars
    0
  • 4 stars
    1
  • 3 stars
    0
  • 2 stars
    0
  • 1 stjärna
    0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 1 kommentarer »

Recensioner av andra årgångar

Reviews about Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2015

Christina Eklund
Christina Eklund

4/5

Ett idealiskt för att ge till en förälder kom.
Quinta de Santana Fernão Pires Branco är känd för sin gula färg. Söta aromer. Det är märkligt med den lite bittra eftersmaken på vit.
Det går bra att ta med provolone-ost.

Reviews about Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2016

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

15,5 poäng Revista de Vinhos - Mycket blek citronsyra gult. Uttrycks aromer av passionsfrukt och mineralitet. En explosion av färsk frukt på gommen, med en rik, örtartad touch. Färskhet dominerar, bra kropp och struktur med intensiv frukt och en ny yta med rätt syrlighet.

Reviews about Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2013

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Smakanmärkningar:
Mycket blek citronsyra gul. Uttrycksfulla aromer av passionsfrukt och mineralitet. En explosion av färsk frukt på gommen, med en rik, örtartad touch. Färskhet dominerar, bra kropp och struktur med intensiv frukt och en ny yta med rätt syrlighet.
- Winemaker: António Maçanita
- Vinframställning: Druvorna handplock i tre steg, med en veckas mellanrum, för att behålla syra och fräschör i ena änden och rikedom och frukt på andra. Druvor anländer till vingård i 20 kg lådor. Mjuk pressning av hela klasar av pneumatiska tryck för att extrahera den bästa måste, vilket får sedimentera under en dag vid 7ºC för dekantering den bästa saft. 80% fermenterat i behållare av stål vid mycket låga temperaturer (10/12 o C). De tre partier blandades efter avslutad utanför jäsning. Butelj efter 4 månader i tanken för att bibehålla sin aromatiska potential.
- Druvsorter: Fernão Pires.
- Mat Ihopkoppling: Går väl med grillad fisk, skaldjur och sallader, eller, på grund av viner struktur, också med vitt kött och torsk.
- Lagra och Serve Råd: Servera mellan 10 och 12ºC.