Lisbon

Cerejeiras 2018

75cl

50,03kr (Ungefär)

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2018 Andra årgångar
2017 och 2016
Beteckning:Lisbon (Portugal)
Källare: Companhia Agricola do Sanguinhal
Volym : 75cl
Vindruvor : Aragonêz, Touriga Nacional
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13
Companhia Agricola do Sanguinhal skapar den här Cerejeiras 2018 , en röd vin från Lisbon vinifierad med touriga nacional och aragonêz från 2018 och visar ett alkoholinnehåll på 13%. vin röd fick 4 5 poäng av Drinks&Cos användare.

Elaboration of Cerejeiras 2018

Cerejeiras 2018 (Aragonêz och Touriga Nacional)

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: Ruby Red.
 • Näsa: röd frukt (körsbär) med kryddiga toner.
 • Mun: väl avvägd. Bra bukett. Fruktig.

URSPRUNGS: Lisbon

VINTILLVERKARE: Companhia Agricola do Sanguinhal. Agricultural Do Sanguinhal Företaget grundades 1926 av Abel Pereira da Fonseca. Företaget har 3 villor: Quinta do Sanguinhal, Quinta das Cerejeiras och Quinta de S. Francisco. De är de tre mest just i avgränsningen av Obidos region i vinregionen Lissabon. Alla tre är föremål för mikroklimatet i Montejunto och Atlanten. Vinerna kännetecknas av den unika klimat och har friskhet, balans och unika. Cerejeiras 2018, är det därför ett vin av regionen Lissabon.Vingårdarna i Quinta das Cerejeiras planteras på mjuka sluttningarna av lehmsandigem marken och i söder med vitt (Arinto, Chardonnay, Sauvignon Blanc och Fernão Pires) och röda sorter (Castelao, Touriga Nacional, Aragonez och Syrah) planterade.Vinerna från detta företag har fått många utmärkelser.

Quinta das Cerejeiras in, i centrum av Bombarral, kan du besöka huset där Abel Pereira da Fonseca, grundare av företaget.

DRUVOR: Aragonez, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot.

ÅLDRANDE: 6 till 8 månaders lagring i rostfria ståltankar.

UTVECKLING: Druvorna är handplockade. De är helt från skaft och lätt krossas och sedan dekanteras i ståltankar. Här, är musten fermenterad i 10 dagar vid en kontrollerad temperatur av 25-27 ° C.

ATT KOMBINERA MED VINET: ost, rött kött, vilt och pasta.

SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 ° C

ALKOHOL: 13%

se mer

The Winery

Companhia Agricola do Sanguinhal

Companhia Agricola do Sanguinhal

Companhia Agrícola do Sanguinhal grundades 1926 av Abel Pereira da Fonseca för att hantera de egenskaper som den hade i regionen Bombarral.

More about the Winery

Reviews of Cerejeiras 2018

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Cerejeiras 2018:Betyg Cerejeiras 2018:

4 /5

SMAKANMÄRKNINGAR:Utseende: Ruby Red.Näsa: röd frukt (körsbär) med kryddiga toner.Mun: väl avvägd. Bra bukett. Fruktig.URSPRUNGS: LisbonVINTILLVERKARE: Companhia Agricola do Sanguinhal. Agricultural Do Sanguinhal Företaget grundades 1926 av Abel Pereira da Fonseca. Företaget har 3 villor: Quinta do Sanguinhal, Quinta das Cerejeiras och Quinta de S. Francisco. De är de tre mest just i avgränsningen av Obidos region i vinregionen Lissabon. Alla tre är föremål för mikroklimatet i Montejunto och Atlanten. Vinerna kännetecknas av den unika klimat och har friskhet, balans och unika. Cerejeiras 2018, är det därför ett vin av regionen Lissabon.Vingårdarna i Quinta das Cerejeiras planteras på mjuka sluttningarna av lehmsandigem marken och i söder med vitt (Arinto, Chardonnay, Sauvignon Blanc och Fernão Pires) och röda sorter (Castelao, Touriga Nacional, Aragonez och Syrah) planterade.Vinerna från detta företag har fått många utmärkelser.Quinta das Cerejeiras in, i centrum av Bombarral, kan du besöka huset där Abel Pereira da Fonseca, grundare av företaget.DRUVOR: Aragonez, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot.ÅLDRANDE: 6 till 8 månaders lagring i rostfria ståltankar.UTVECKLING: Druvorna är handplockade. De är helt från skaft och lätt krossas och sedan dekanteras i ståltankar. Här, är musten fermenterad i 10 dagar vid en kontrollerad temperatur av 25-27 ° C.ATT KOMBINERA MED VINET: ost, rött kött, vilt och pasta.SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 ° CALKOHOL: 13%
Se mer
,

4 /5

Detta röd är perfekt för speciella tillfällen.
Fel färg , med röda kakelkanter. Luktar mycket ek. Smaken hos Cerejeiras var väl kompenserad.
Vi tog det med en böngryta och det var väldigt gott.
Se mer
,

Andra produkter från samma vingård