Spanien

Licor 43 1L

1L Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Likör och krämer (Spritdrycker)
Producent: Diego Zamora
Volym : 100cl Andra volymer
Volym Av Alkohol : 31
Land: Spanien
Licor 43 1L (187,91kr) by Diego Zamora: en likör och krämer med rötter i Spanien med en alkoholhalt på 31%. Enligt Drinks&Cos användare, Licor 43 1L förtjänar en värdering på 4,5 utav 5 poäng.

Beskrivning av Licor 43 1L

Licor 43 1L

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: gyllengul.
 • Lukt: Doften är stark och kännetecknas av sin ursprungliga doften av citrus och vanilj balanserad fruktiga nyanser och subtila anteckningar av kakao.
 • Smak: Hot och krämig i munnen när han smuttade.

PRODUCENT: Företaget grundades på 40-talet i Cartagena, när Diego Zamora, tillsammans med sina bröder, började att återskapa ett gammalt recept som går tillbaka till romartiden och kallas mirabillis Liqvor. Historien går att efter erövra staden Quart Hadas hade romarna upptäckte en likör gjord av en kombination av citrus och aromatiska växter. Populariteten av denna vätska har nått våra dagar och lever på tack vare Diego Zamora, som var inspirerad av denna legend att producera Licor 43. Företaget är familjeägt och är ledande inom alkoholindustrin med en närvaro i marknaden i cirka sjuttio länder.

LAND: Spanien.

UPPGIFTER OM BEREDNING: Namnet kommer från lut med användning 43 olika ingredienser; medan dess recept är en väl bevarad hemlighet av Zamora familjen, dock är det känt att innehålla citrusjuicer och smaksatt med vanilj väsen, för att bara nämna några av de många örter och kryddor. Det sägs vara den bäst säljande likör i Spanien.

ALKOHOLHALT: 30%

se mer

Reviews of Licor 43 1L

4.5

27 customer reviews
 • 5
  12
 • 4
  15
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Licor 43 1L:Betyg Licor 43 1L:

5/5

trevlig och mycket mångsidig likör.
Se mer,

Licor 43 1L

5 /5

Inga ord voor.mmmm
Se mer
,

5 /5

Vackert slät, ren eller med is och även med mjölk. Låter illa men vad en stor milkshake.
Se mer
,

3.5 /5

De vanliga, i 1 liter storlek.
Se mer
,
Se mer