11.033,00kr + 308,11kr Leverans (15 - 22 dagar)

11.033,00kr/enhet

Leverans: 308,11kr (15 - 22 dagar) genom Delicat (Spanien)

krYou will receive 13.37 points for each unit bought

Köp Se fler priser »

Respekt traditionella recept utvecklat en hög kvalitet kaviar mallosol med mognad och saltet precis, såsom de återges i Guadalquivir över 80 år sedan, en komplex och intensiv smak som definierar den bästa och ursprungliga Iberiska kaviar. i Riofrio (Granada, Spanien), producerar vi en av de bästa kaviar i världen. vet hur en förening av tid, ansträngning, tradition, konst och forskning kan ge stora resultat. naccarii Sterlett stör nästan utdöda arter som har återvunnits i fångenskap, är ett levande fossil, 250 miljoner år gamla; långsamt växande, kaviar, vi får i genomsnitt efter 18 år av avel, är nyanserad smak och färg. vår kaviar friskhet som vi garanterar att dessa nyanser förblir avslöjade effekten av konserveringsmedel, tid eller för mycket salt. silkeslen och öm beröring, kan munnen individualisera varje korn helt slät. den allvarliga och elegant smak med viss doftande vind, din retro smak, långvarig kommer att avslöja en antydan av nötter.

Teknisk arket ·

Kategori:konserver (Deli,Gourmet)
Producent: Riofrio

Beskrivning · Riofrio

Caviar Riofrío Traditional classic 500g

Respekt traditionella recept utvecklat en hög kvalitet kaviar mallosol med mognad och saltet precis, såsom de återges i Guadalquivir över 80 år sedan, en komplex och intensiv smak som definierar den bästa och ursprungliga Iberiska kaviar. i Riofrio (Granada, Spanien), producerar vi en av de bästa kaviar i världen. vet hur en förening av tid, ansträngning, tradition, konst och forskning kan ge stora resultat.

naccarii Sterlett stör nästan utdöda arter som har återvunnits i fångenskap, är ett levande fossil, 250 miljoner år gamla; långsamt växande, kaviar, vi får i genomsnitt efter 18 år av avel, är nyanserad smak och färg. vår kaviar friskhet som vi garanterar att dessa nyanser förblir avslöjade effekten av konserveringsmedel, tid eller för mycket salt.

silkeslen och öm beröring, kan munnen individualisera varje korn helt slät. den allvarliga och elegant smak med viss doftande vind, din retro smak, långvarig kommer att avslöja en antydan av nötter.

Riofrio

Köp Gourmet Riofrio:

Omdöme

Markerad recension om Caviar Riofrío Traditional classic 500g

Publicerad på 04.53

4/5

Caviar Riofrío Traditional classic 500g

Efter traditionella recept, förbereder vi mycket hög kvalitet Mallosol kaviar, med precis rätt nivå av mognad och salt, som framställts i Guadalquivir mer än 80 år sedan, vilket ger en intensiv och komplex smak som identifierar den bästa ursprungliga Iberiska Kaviar.
läs hela

Fler recensioner av Caviar Riofrío Traditional classic 500g

Publicerad på 14.52

4/5

Caviar de Riofrío Tradicional Clásico 500G

Respekt för traditionella recept utvecklat en hög kvalitet kaviar mallosol med mognad och saltet bara, som utarbetats i Guadalquivir över 80 år, en intensiv och komplex smak som definierar den...
läs hela
Läs fler recensioner för Caviar Riofrío Traditional classic 500g »

Summan av betyg

(2 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  2
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 2 kommentarer »

Bästsäljare konserver