Kaviar

Spoon Pearl

88,67kr (Ungefär)

Teknisk arket

Kategori:Kaviar (Deli,Gourmet)
Producent: Riofrio
Pärlemor sked (även kallas ofta pärlemor). i Riofrio (Granada, Spanien), producerar vi en av de bästa kaviar i världen. vet hur en förening av tid, ansträngning, tradition, konst och forskning kan ge stora resultat. naccarii Sterlett stör nästan utdöda arter som har återvunnits i fångenskap, är ett levande fossil, 250 miljoner år gamla; långsamt växande, kaviar, vi får i genomsnitt efter 18 år av avel, är nyanserad smak och färg. vår kaviar friskhet som vi garanterar att dessa nyanser förblir avslöjade effekten av konserveringsmedel, tid eller för mycket salt. silkeslen och öm beröring, kan munnen individualisera varje korn helt slät. den allvarliga och elegant smak med viss doftande vind, din retro smak, långvarig kommer att avslöja en antydan av nötter.

Elaboration of Spoon Pearl

Spoon Pearl

Pärlemor sked (även kallas ofta pärlemor). i Riofrio (Granada, Spanien), producerar vi en av de bästa kaviar i världen. vet hur en förening av tid, ansträngning, tradition, konst och forskning kan ge stora resultat.

naccarii Sterlett stör nästan utdöda arter som har återvunnits i fångenskap, är ett levande fossil, 250 miljoner år gamla; långsamt växande, kaviar, vi får i genomsnitt efter 18 år av avel, är nyanserad smak och färg. vår kaviar friskhet som vi garanterar att dessa nyanser förblir avslöjade effekten av konserveringsmedel, tid eller för mycket salt.

silkeslen och öm beröring, kan munnen individualisera varje korn helt slät. den allvarliga och elegant smak med viss doftande vind, din retro smak, långvarig kommer att avslöja en antydan av nötter.

se mer

Reviews of Spoon Pearl

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Spoon Pearl:Betyg Spoon Pearl:

4 /5

Pärlemor sked (även känd som pärlemor).
Se mer
,

4 /5

Pearl sked (ofta kallad pärlemor) .I Riofrio (Granada, Spanien) producerar en av de bästa kaviar i världen. vet hur en förening av tid, ansträngning, tradition, teknik och forskning kan ge underbara frukt.

naccarii stör Acipenser nästan utdöda arter som har lyckats återhämta sig i fångenskap, är en levande fossil, 250 miljoner år gamla; av långsam tillväxt, kaviar, som drar i genomsnitt efter 18 år av avel, är full av nyanser av smak och färg. färskhet vår kaviar, vi garanterar att dessa nyanser kommer att förbli avslöjas effekten av konserveringsmedel, tid, eller för mycket salt.

Silky och soft touch i munnen kan du individualisera varje korn, hela, slät. den allvarliga och elegant smak med viss doft av havsbrisen, dess retro smak, långvarig kommer att avslöja en antydan av nötter.
Se mer
,

Cucharilla de Madreperla. Riofrío