Spoon Pearl

Riofrio (Kaviar)

118,69kr + 308,11kr Leverans (15 - 22 dagar)

118,69kr/enhet

Leverans: 308,11kr (15 - 22 dagar) genom Delicat (Spanien)

krYou will receive 0.14 points for each unit bought

Pärlemor sked (även kallas ofta pärlemor). i Riofrio (Granada, Spanien), producerar vi en av de bästa kaviar i världen. vet hur en förening av tid, ansträngning, tradition, konst och forskning kan ge stora resultat. naccarii Sterlett stör nästan utdöda arter som har återvunnits i fångenskap, är ett levande fossil, 250 miljoner år gamla; långsamt växande, kaviar, vi får i genomsnitt efter 18 år av avel, är nyanserad smak och färg. vår kaviar friskhet som vi garanterar att dessa nyanser förblir avslöjade effekten av konserveringsmedel, tid eller för mycket salt. silkeslen och öm beröring, kan munnen individualisera varje korn helt slät. den allvarliga och elegant smak med viss doftande vind, din retro smak, långvarig kommer att avslöja en antydan av nötter.

Teknisk arket ·

Kategori:Kaviar (Deli,Gourmet)
Producent: Riofrio

Beskrivning · Riofrio

Spoon Pearl

Pärlemor sked (även kallas ofta pärlemor). i Riofrio (Granada, Spanien), producerar vi en av de bästa kaviar i världen. vet hur en förening av tid, ansträngning, tradition, konst och forskning kan ge stora resultat.

naccarii Sterlett stör nästan utdöda arter som har återvunnits i fångenskap, är ett levande fossil, 250 miljoner år gamla; långsamt växande, kaviar, vi får i genomsnitt efter 18 år av avel, är nyanserad smak och färg. vår kaviar friskhet som vi garanterar att dessa nyanser förblir avslöjade effekten av konserveringsmedel, tid eller för mycket salt.

silkeslen och öm beröring, kan munnen individualisera varje korn helt slät. den allvarliga och elegant smak med viss doftande vind, din retro smak, långvarig kommer att avslöja en antydan av nötter.

Riofrio

Köp Gourmet Riofrio:

Omdöme

Markerad recension om Spoon Pearl

Publicerad på 04.53

4/5

Spoon Pearl

Pärlemor sked (även känd som pärlemor).
läs hela

Fler recensioner av Spoon Pearl

Publicerad på 04.47

4 /5

Cucharilla de Madreperla. Riofrío

Pearl sked (ofta kallad pärlemor) .I Riofrio (Granada, Spanien) producerar en av de bästa kaviar i världen. vet hur en förening av tid, ansträngning, tradition, teknik och forskning kan ge...
läs hela

Summan av betyg

(2 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  2
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 2 kommentarer »

Bästsäljare Kaviar