Soul of Caviar (Refill ) 30g

Riofrio (Kaviar)

704,66kr + 308,11kr Leverans (15 - 22 dagar)

704,66kr/enhet

Leverans: 308,11kr (15 - 22 dagar) genom Delicat (Spanien)

krYou will receive 0.85 points for each unit bought

Köp Se fler priser »

Kaviar kommer att ge ren känsla och personlighet till dina skapelser. Han förberett för implementering dammas, ger en unik och kreativ touch. i Riofrio (Granada, Spanien), producerar vi en av de bästa kaviar i världen. vet hur en förening av tid, ansträngning, tradition, konst och forskning kan ge stora resultat. naccarii Sterlett stör nästan utdöda arter som har återvunnits i fångenskap, är ett levande fossil, 250 miljoner år gamla; långsamt växande, kaviar, vi får i genomsnitt efter 18 år av avel, är nyanserad smak och färg. vår kaviar friskhet som vi garanterar att dessa nyanser förblir avslöjade effekten av konserveringsmedel, tid eller för mycket salt. silkeslen och öm beröring, kan munnen individualisera varje korn helt slät. den allvarliga och elegant smak med viss doftande vind, din retro smak, långvarig kommer att avslöja en antydan av nötter.

Teknisk arket ·

Kategori:Kaviar (Deli,Gourmet)
Producent: Riofrio

Beskrivning · Riofrio

Soul of Caviar (Refill ) 30g

Kaviar kommer att ge ren känsla och personlighet till dina skapelser. Han förberett för implementering dammas, ger en unik och kreativ touch. i Riofrio (Granada, Spanien), producerar vi en av de bästa kaviar i världen. vet hur en förening av tid, ansträngning, tradition, konst och forskning kan ge stora resultat.

naccarii Sterlett stör nästan utdöda arter som har återvunnits i fångenskap, är ett levande fossil, 250 miljoner år gamla; långsamt växande, kaviar, vi får i genomsnitt efter 18 år av avel, är nyanserad smak och färg. vår kaviar friskhet som vi garanterar att dessa nyanser förblir avslöjade effekten av konserveringsmedel, tid eller för mycket salt.

silkeslen och öm beröring, kan munnen individualisera varje korn helt slät. den allvarliga och elegant smak med viss doftande vind, din retro smak, långvarig kommer att avslöja en antydan av nötter.

Riofrio

Köp Gourmet Riofrio:

Omdöme

Markerad recension om Soul of Caviar (Refill ) 30g

Publicerad på 04.53

4/5

Soul of Caviar (Refill ) 30g

Ren kaviar som kommer att lägga känsla och personlighet till dina skapelser.
Förberedd för strö, erbjuder en extra kreativ touch.
läs hela

Fler recensioner av Soul of Caviar (Refill ) 30g

Publicerad på 04.47

4/5

Alma de Caviar (Recarga) 30G

Caviar kommer att ge ren känsla och personlighet till dina skapelser. Han förberedde för hans stänkte ansökan, ger en extra touch och creativo.en Riofrio (Granada, Spanien) producerar vi en av de...
läs hela
Läs fler recensioner för Soul of Caviar (Refill ) 30g »

Summan av betyg

(2 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  2
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 2 kommentarer »

Bästsäljare Kaviar