Kaviar

Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

1.588,61kr (Ungefär)

Teknisk arket

Kategori:Kaviar (Deli,Gourmet)
Producent: Riofrio
Certifierad av ASAC (andalusiska kommittén för ekologiskt jordbruk). presenterar en perfekt, naturlig, icke snedvriden, ren smak bara sluta äta av sked, perfekt att upptäcka rikedomar nyanser till denna produkt. friskhet och nyanser i färg och smak är flaggade i en produkt som erövrar de mest krävande gommar. i Riofrio (Granada, Spanien), producerar vi en av de bästa kaviar i världen. vet hur en förening av tid, ansträngning, tradition, konst och forskning kan ge stora resultat. naccarii Sterlett stör nästan utdöda arter som har återvunnits i fångenskap, är ett levande fossil, 250 miljoner år gamla; långsamt växande, kaviar, vi får i genomsnitt efter 18 år av avel, är nyanserad smak och färg. vår kaviar friskhet som vi garanterar att dessa nyanser förblir avslöjade effekten av konserveringsmedel, tid eller för mycket salt. silkeslen och öm beröring, kan munnen individualisera varje korn helt slät. den allvarliga och elegant smak med viss doftande vind, din retro smak, långvarig kommer att avslöja en antydan av nötter.

Elaboration of Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Certifierad av ASAC (andalusiska kommittén för ekologiskt jordbruk). presenterar en perfekt, naturlig, icke snedvriden, ren smak bara sluta äta av sked, perfekt att upptäcka rikedomar nyanser till denna produkt.

friskhet och nyanser i färg och smak är flaggade i en produkt som erövrar de mest krävande gommar. i Riofrio (Granada, Spanien), producerar vi en av de bästa kaviar i världen. vet hur en förening av tid, ansträngning, tradition, konst och forskning kan ge stora resultat.

naccarii Sterlett stör nästan utdöda arter som har återvunnits i fångenskap, är ett levande fossil, 250 miljoner år gamla; långsamt växande, kaviar, vi får i genomsnitt efter 18 år av avel, är nyanserad smak och färg. vår kaviar friskhet som vi garanterar att dessa nyanser förblir avslöjade effekten av konserveringsmedel, tid eller för mycket salt.

silkeslen och öm beröring, kan munnen individualisera varje korn helt slät. den allvarliga och elegant smak med viss doftande vind, din retro smak, långvarig kommer att avslöja en antydan av nötter.

se mer

Reviews of Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

4.3

3 customer reviews
 • 5
  1
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Caviar Riofrío Ecologic classic 60g:Betyg Caviar Riofrío Ecologic classic 60g: