1.519,54kr + 308,11kr Leverans (15 - 22 dagar)

1.519,54kr/enhet

Leverans: 308,11kr (15 - 22 dagar) genom Delicat (Spanien)

krYou will receive 1.84 points for each unit bought

Certifierad av ASAC (andalusiska kommittén för ekologiskt jordbruk). presenterar en perfekt, naturlig, icke snedvriden, ren smak bara sluta äta av sked, perfekt att upptäcka rikedomar nyanser till denna produkt. friskhet och nyanser i färg och smak är flaggade i en produkt som erövrar de mest krävande gommar. i Riofrio (Granada, Spanien), producerar vi en av de bästa kaviar i världen. vet hur en förening av tid, ansträngning, tradition, konst och forskning kan ge stora resultat. naccarii Sterlett stör nästan utdöda arter som har återvunnits i fångenskap, är ett levande fossil, 250 miljoner år gamla; långsamt växande, kaviar, vi får i genomsnitt efter 18 år av avel, är nyanserad smak och färg. vår kaviar friskhet som vi garanterar att dessa nyanser förblir avslöjade effekten av konserveringsmedel, tid eller för mycket salt. silkeslen och öm beröring, kan munnen individualisera varje korn helt slät. den allvarliga och elegant smak med viss doftande vind, din retro smak, långvarig kommer att avslöja en antydan av nötter.

Teknisk arket ·

Kategori:Kaviar (Deli,Gourmet)
Producent: Riofrio

Beskrivning · Riofrio

Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Certifierad av ASAC (andalusiska kommittén för ekologiskt jordbruk). presenterar en perfekt, naturlig, icke snedvriden, ren smak bara sluta äta av sked, perfekt att upptäcka rikedomar nyanser till denna produkt.

friskhet och nyanser i färg och smak är flaggade i en produkt som erövrar de mest krävande gommar. i Riofrio (Granada, Spanien), producerar vi en av de bästa kaviar i världen. vet hur en förening av tid, ansträngning, tradition, konst och forskning kan ge stora resultat.

naccarii Sterlett stör nästan utdöda arter som har återvunnits i fångenskap, är ett levande fossil, 250 miljoner år gamla; långsamt växande, kaviar, vi får i genomsnitt efter 18 år av avel, är nyanserad smak och färg. vår kaviar friskhet som vi garanterar att dessa nyanser förblir avslöjade effekten av konserveringsmedel, tid eller för mycket salt.

silkeslen och öm beröring, kan munnen individualisera varje korn helt slät. den allvarliga och elegant smak med viss doftande vind, din retro smak, långvarig kommer att avslöja en antydan av nötter.

Riofrio

Köp Gourmet Riofrio:

Omdöme

Markerad recension om Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Publicerad på 08.56

5/5

Caviale Riofrío Ecologico Classico 60g

Perfekt
läs hela

Fler recensioner av Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Publicerad på 04.53

4 /5

Certifierad av den andalusiska ekologiskt jordbruk kommittén (CAAE). Renare, ren, naturlig smak, bäst avnjutas på egen hand, i skedar, perfekt för att upptäcka de rika nyanser av denna produkt....
läs hela

Publicerad på 04.47

4 /5

Caviar de Riofrío Ecológico Clásico 60G

Certifierad av CAAE (andalusiska Ekologiskt jordbruk kommittén). Den presenterar en perfekt, naturlig, icke snedvriden, ren smak bara sluta äta av sked, perfekt att upptäcka de rika nyanser av...
läs hela

Summan av betyg

(3 visningar)
 • 5 stars
  1
 • 4 stars
  2
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4.3/5

Baserat på 3 kommentarer »

Bästsäljare Kaviar