Mexiko

Kahlúa 1L

1L

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Kaffelikör (Likör och krämer,Spritdrycker)
Producent: Kahlúa
Volym : 100cl Andra volymer
Volym Av Alkohol : 20
Land: Mexiko
Dess Kahlúa som producerar Kahlúa 1L (166,52kr), en kaffelikör med rötter i Mexiko visar ett alkoholinnehåll på 20%. På Drinks&Co, den här kaffelikör får en genomsnittlig poäng på 4,5 av 5 poäng.

Beskrivning av Kahlúa 1L

Kahlúa 1L

Smakanmärkningar:

 • Färg: Kahlúa 1L har en djup brun frestande.
 • Arom: Rik näsa med underbara toner av bitterljuva kaffebönor och rostade kastanjer.
 • Smak: söt och komplex på gommen, med flera lager av svart kaffe och sött smör. krämig konsistens i munnen med en slät yta.

PRODUCENT: Kahlua.

LAND: Mexiko.

UTARBETNINGSDETALJER: mjuk och söt, är denna fantastiska kaffelikör gjord av de finaste Arabica kaffebönor använder bara de bästa sockerrör sprit, kompletterat med socker, majssirap och vaniljbönor. Kahlúa 1L den skapades 1936 när två kaffe gått samman med en kemikalie i ett landsbygdsområde i Veracruz, Mexiko, och snart detta uttryck blev det självklara valet för baserade drycker kaffe från hela världen. Inte långt efter att verksamheten flyttade till USA, där dess popularitet ökat ännu mer. Kahlúa 1L det är mycket populärt eftersom det är den viktigaste ingrediensen i många kända cocktails, inklusive White Russian, Espresso Martini, sinne Eraser och B52. Njut av det blandas också med is och ginger ale, öl kall läsk eller iskaffe att kyla ner en varm sommardag. Detta är definitivt ett måste i varje rörliga bar.

ALKOHOL 20%

se mer

Reviews of Kahlúa 1L

4.5

26 customer reviews
 • 5
  12
 • 4
  13
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Kahlúa 1L:Betyg Kahlúa 1L:

2.5/5

Även om de säger att det är original, är det inte, jag köpte på flygplatsen tullfria flaska Mexiko och har ingenting att göra. Smaken är liknande men inte samma sak, naturligtvis, är inte den ursprungliga Kahlua. Jag har tagit bilder på flaskan och etiketten och är definitivt inte mexikanska, det är ett företag NY, USA.
Se mer,

Kahlúa 1L

5 /5

Svart eller vit ryska, bra.
Se mer
,

5 /5

bra
Se mer
,

4.5 /5

5
Se mer
,

Kahlua 1L

Se mer

Andra produkter från samma vingård