Givry

Domaine Desvignes Givry 1er Cru Clos Charlé 2017

75cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2017 Andra årgångar
Beteckning:Givry (Bourgogne, Frankrike)
Källare: Domaine Desvignes
Volym : 75cl
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13.5
Domaine Desvignes Givry 1er Cru Clos Charlé 2017 (276,58kr) är en röd vin tillverkad av Domaine Desvignes från regionen Givry skördad i 2017 och kommer med ett alkoholinnehåll på 13.5%. Drinks&Cos användare värderar den här röd vin till 4 av 5 poäng.

Description of Domaine Desvignes Givry 1er Cru Clos Charlé 2017

Domaine Desvignes Givry 1er Cru Clos Charlé 2017

Producent: Domaine Desvignes

OD: Givry

se mer

Reviews of Domaine Desvignes Givry 1er Cru Clos Charlé 2017

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Domaine Desvignes Givry 1er Cru Clos Charlé 2017:Betyg Domaine Desvignes Givry 1er Cru Clos Charlé 2017:

4 /5

2017 - Ej avtals bild. Djupt rubin. På näsan, detta vin presenterar aromer av röd frukt och trevliga blommiga noter. Luftning, detta vin kände hans mognad med uppkomsten av mörka frukt anteckningar som de mognar. Smaken är silkeslen med en viss rundhet och mjuk känsla. Tanniner är fina och beläggas.
final vi uppfattar en liten sura kant som ger en utmärkt friskhet till detta vin.
Domain Domain DESVIGNES: Winemakers av Burgund viner i vingården och byn Givry släktgård gått från far till son i 5 generationer, år 1870 vid foten av kullen i vingårdarna, i den lilla byn Poncey.
Efter att ha studerat vid Lycée de Beaune vin och flera kurser på olika jordar burg, Eric gick med i familjeföretaget 1983. Med ett vin erfarenhet och traditionell kunskap överförs av sin far, Eric återupptas, sedan ensam fältet i 1998, som omfattar tio hektar namngivning Givry Rouge et Blanc 1er cru och by. Nu, sedan januari 2016 Gautier, son Eric, installerades på planen när operatören och co-manager.
Tålamod, disciplin, tid, samvetsgranna sätt, växande, behärskning och respekt för miljön och jorden är nyckelorden för att arbeta vingårdar och producerar goda druvor! En vinframställning studeras och anpassad beroende på året, eftersom varje årgång är annorlunda. Vår princip är att hålla de typiska vinerna från Givry, äktheten av jorden, gynnar hela uttrycket och fruktsmaker. Det arbete som redan börjar i vingården och vi tar hand om varje säsong. Skörden helt handgjorda, är ett ögonblick av intensiv dela och förtroende mellan odlaren och plockarna, då sortering av druvor ger mer kvalitet. fylls alltid med känslor födelse framtiden årgång.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Domaine Desvignes Givry 1er Cru Clos Charlé 20172016

4/5

2016 - Ej avtals bild. Djupt rubin. På näsan, presenterar detta vin aromer av röd frukt och trevliga blommiga noter. Luftning, detta vin kände hans mognad med uppkomsten av mörka frukt anteckningar som de mognar. Smaken är silkeslen med en viss rundhet och mjuk känsla. Tanniner är fina och belagda.
final vi uppfattar en liten sura kant som ger utmärkt friskhet till detta vin.
Domain Domain Desvignes: Winemakers av viner från Bourgogne i vingården och byn Givry släktgård gått från far till son i 5 generationer, år 1870 vid foten av kullen i vingårdarna, i den lilla byn Poncey.
Efter att ha studerat vid School of Beaune vin och flera kurser på olika terroir burg, Eric anslöt sig till familjeföretaget 1983. Med ett vin erfarenhet och traditionell kunskap överförs av sin far, Eric återupptas, sedan ensam fältet i 1998, som omfattar tio hektar namngivning Givry Rouge et Blanc 1er cru och by. Nu, sedan januari 2016 Gautier, son Eric, installerades på planen när operatören och co-manager.
Tålamod, disciplin, tid, samvetsgranna sätt, växande, behärskning och respekt för miljön och jorden är nyckelorden för att arbeta vingårdar och producerar goda druvor! En vinframställning studeras och anpassad beroende på året, eftersom varje årgång är annorlunda. Vår princip är att hålla de typiska vinerna från Givry, äktheten av jorden, gynnar hela uttrycket och fruktsmaker. Det arbete som redan börjar i vingården och vi tar hand om varje säsong. Skörden helt handgjorda, är ett ögonblick av intensiv dela och förtroende mellan odlaren och plockarna, då sortering av druvor ger mer kvalitet. fylls alltid med känslor födelsen av den framtida årgång.
Se mer
LilleAuxVins Arthur