England

The London Gin Nº1

70cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Gin (Spritdrycker)
Producent: The London Gin
Volym : 70cl Andra volymer
Volym Av Alkohol : 47
Land: England
Antal Destillationer: 4 Destillationer
Typ Av Gin: London Gin
London Gin, The London Gin Nº1 (252,43kr), är producerad av The London Gin med ursprung i England med ett alkoholinnehåll på 47%. Drinks&Cos användare gav den här gin med 4,1 utav 5 poäng.

Beskrivning av The London Gin Nº1

The London Gin Nº1

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: The London Gin No. 1 Original Blue Gin är. En ljus turkos och transparent.
 • Lukt: En näsa delikat och elegant med markerad gin och smaksatt balsamic. En fräsch, kryddig lakrits ger oss, liksom citrusnoter av apelsin och citronskal. Anteckningar balanseras med mjuka toner av timjan kyndel, kryddat söta toner av kanel, kardemumma och cassia bark slutföra receptet.
 • Smak: Smaken är mjuk och elegant med en lång, uppfriskande sofistikerad slut.

PRODUCENT: The London Gin Co. Ltd.

LAND: England

UPPGIFTER OM FÖRBEREDELSER: I linje med de klassiska gin inkluderar enbär, koriander och kvanne, tillsammans med iris rot, som ger kropp och struktur till andra växter.

Alkoholhalt: 47%

se mer

Reviews of The London Gin Nº1

4.1

48 customer reviews
 • 5
  5
 • 4
  43
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for The London Gin Nº1:Betyg The London Gin Nº1:

5/5

En annan gin, men ändå en vinnare
Se mer,

The London Gin Nº1

4 /5

- Gonzalez Byass Storbritannien är stolta att meddela ankomsten av The London Gin, en av en handfull super premium Gin är faktiskt destilleras i London.
- Quadruple destilleras i små serier under vakande öga Master Distiller Charles Maxwell, är London Gin tillverkad av högsta kvalitet engelska sädessprit och innehåller med 13 nyckel växter.
- För den traditionella enbär, koriander och Angelica läggs citronskal, cassia bar, lakrits, kanel, mandel, Angelica, kyndel, orris root och orange rot. Den unikt innehåller också gardenia och bergamott - som omedelbart igenkännbara parfymerade doft oftast påträffas i Earl Grey.
- Potten fortfarande tillverkningsmetod säkerställer att endast små satser av London Gin produceras vid varje tillfälle, vilket garanterar en tröskel konstant kvalitet. The London Gin visar sig också med en turkos-blå nyans - 'The Original Blue Gin'.
- Vid en generös 47% ABV London Gin är känslig och elegant på näsan med markerade kryddig och balsamic anteckningar.
- Mjuk, elegant och fyllig i gommen, ger The London Gin vägen till en lång eftersmak med uppfriskande syra, som alla bidrar till en sofistikerad, väl avrundad gin som levererar på alla områden.
- Läcker i en gin och tonic och andra klassiska cocktails, kommer The London Gin också till sin rätt när druckit bara på klipporna.
Se mer
,

The London Gin No1 Original Blue

4.5 /5

Utmärkt gin.
Se mer
,

5 /5

Utmärkt
Se mer
,
Se mer