England

Tanqueray No. Ten 1L

1L Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

You will like to know that…

Teknisk arket

Kategori:Gin (Spritdrycker)
Producent: Tanqueray Gordon & Co
Volym : 100cl Andra volymer
Volym Av Alkohol : 47.3
Land: England
Typ Av Gin: London Gin
Botanik Efter Typ: Citrus

Beskrivning av Tanqueray No. Ten 1L

Tanqueray No. Ten 1L

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: klar, transparent och klart glas.
 • Lukt: Tips av apelsin, grapefrukt och citron.
 • Smak: Frisk, angenäm citrus med inslag av kamomill. kvardröjande smak.

PRODUCENT: Charles Tanqueray.

LAND: Storbritannien.

Produktions detaljer: en ren, klassisk gin, född 1830 från fantasin hos Charles Tanqueray, absolut inte den stora framgången som mötte hans ande trott. Det klassiska receptet kräver blötläggning i alkohol med enbär, söt lakrits, kvanne och aromatisk peppar koriander, som ger en touch av citrus essenser av grapefrukt, apelsin och citron med mjuka toner av kamomill. Därefter mäsken destilleras till 4 gånger på den gamla "Tio Tiny" koppar fortfarande även namn destillatet. Ursprungligen är detta gin produceras endast i begränsade mängder. Små satser kännetecknas emellertid av en stor aromatiska och smakkvaliteter, element som gjorde honom uppskattar väl professionellt. Det är ingen tillfällighet att det i dag, att presentera en liter är en favorit bartenders över hela världen. Den Tanqueray No. Ten 1L han hedrades också och ingår i den prestigefyllda San Francisco Spirits Hall of Fame. För att verkligen få sin arom, är det ett måste försöka i den klassiska Negroni eller uppfriskande fruktcocktails som Clover Club, söder eller på en sval Gin och Tonic.

Alkohol: 47,5%

se mer

The Producer

Tanqueray Gordon & Co

Tanqueray Gordon & Co

Gordons grundades 1769, är världens mest sålda London Dry Gin. Trippel destillerad, den distinkt uppfriskande smaken kommer från de finaste enbärbären och blandningen av botaniska. Tanqueray London Dry, skapad 1830 av Charles Tanqueray som inte var rädd att blanda modiga idéer i sin egen unika stil. Han uppfann ett ginrecept som fortfarande är berömt för denna dag. Den perfekta blandningen av uppfinningsrikedom, arv och hårt arbete. Tanqueray har en perfekt balanserad botanisk smak som gör en utmärkt gin & tonic och dry martini cocktail.

More about the Winery

Reviews of Tanqueray No. Ten 1L

4.3

12 customer reviews
 • 5
  3
 • 4
  9
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Tanqueray No. Ten 1L:Betyg Tanqueray No. Ten 1L:

4/5

4,5
Se mer,

Tanqueray No. Ten 1L

5 /5

Exakt som beställt
Se mer
,

Tanqueray Ten 1L

5 /5

En av de bästa gin i världen i min mening. Flaskan designen bekräftas upptill även i den senaste utgåvan.
Se mer
,

Tanqueray Ten 1L

4 /5

- Tanqueray har en ny medlem till denna internationella gin varumärke. Kallas Tanqueray nr 10, är ​​den lilla sats destillation produkt utformad med handplockade hela frukt växter och destilleras fyra gånger.
- beskrivs som "utsökt färskt med djup och en komplex smak med en mun-känsla som endast kan beskrivas som unctuous", Tanqueray nr 10 markeras av smaker av grapefrukt, apelsin och lime och mjuknade av enbär och kamomill.
Se mer
,

Tanqueray No Ten 1L

Se mer