Holland

Nº3 London Dry Gin

70cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Gin (Spritdrycker)
Producent: Berry Bros & Rudd
Volym : 70cl Andra volymer
Volym Av Alkohol : 46
Land: Holland
Typ Av Gin: London Gin
Berry Bros & Rudd presenterar Nº3 London Dry Gin (316,25kr), en London Gin med rötter i Holland med 46% av alkoholhalt. Drinks&Co gruppen ger Nº3 London Dry Gin 4,1 av 5 poäng.

Beskrivning av Nº3 London Dry Gin

Nº3 London Dry Gin

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: London Gin nr 3 har ett genomskinligt utseende
 • Lukt: Ljus, fräsch och frisk med en upplyftande Välkommen enbär
 • Smak: i förgrunden, med stöd av blommor och kryddiga toner, kardemumma varmt. En hel del "glitter kompletteras av kryddig ingefära och koriander

PRODUKTIONSUPPGIFTER: Sex perfekt balanserade botaniska destillat i traditionella kopparpannor.

PRODUCENT: Berry Bros & Rudd

se mer

Reviews of Nº3 London Dry Gin

4.1

26 customer reviews
 • 5
  2
 • 4
  24
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Nº3 London Dry Gin:Betyg Nº3 London Dry Gin:

4/5

Gin rik, frisk och intensiv. I sin enkelhet bäst uttrycker doft av enbär, färskhet citrus och koriander och intensiteten av de andra kryddor och rötter.
Se mer,

Nº 3 London Dry Gin

4 /5

- Nej 3 är London Dry Gin destillerades till en egen recept Berry Bros. & Rudd, Londons äldsta vin- och sprit köpman. Namnet nr 3 hänvisar till adressen i St James Street, London: deras hem sedan 1698. No. 3 skapades för att vara det sista ordet i gin för en Dry Martini.
- 'En smak av tradition': Med enbär i centrum, ogenerat firar integriteten och karaktären av traditionella London Dry Gin: tre frukter och tre kryddor destillerad i traditionella kopparpannor.
- Tre frukter: Juniper, från Italien, inte bara ger gin sitt namn, men också den omisskännliga gin smaken av tall och lavendel. Söt spanska apelsinskal ger fräschör i form av ren, fräsch citrus. Grapefruktskal ger en extra zingy lyft.
- Tre kryddor: Angelica root ger en jordnära kvalitet och bidrar till att göra gin torr. Marockanska korianderfrö släpper en citronsmak och en kryddig, något pepprig finish. Och slutligen, kardemummakapslar som lägger en kryddig, aromatisk, men varm bett.
Se mer
,

No.3 London Dry Gin

5 /5

Samma kommentar
Se mer
,

Nº 3 London Dry Gin

5 /5

Fabulous gin och torr med inslag av enbär som gör akuta lukt paticolarmente men det ändrar inte det klassiska Martini Cocktail
Se mer
,

Gin N 3 London Dry

Se mer