England

Mom God Save The Gin

70cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

You will like to know that…

Teknisk arket

Kategori:Gin (Spritdrycker)
Producent: González Byass
Volym : 70cl
Volym Av Alkohol : 39,5
Land: England
Typ Av Gin: London Gin

Beskrivning av Mom God Save The Gin

Mom God Save The Gin

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: Rosa.
 • Lukt: Näsan kan lukta dofter av bär som ger en härlig touch till denna gin, nästan påminner om doften av jordgubbar godis.
 • Smak: kuverte anteckningar enbär fram, dock i hög grad mildras av röda frukter, som domineras av jordgubbar och hallon. mjuk, rund och mycket söt smak, har denna gin ett ogenerat feminin karaktär.

PRODUCENT: González Byass vingård är en av de mest kända tillverkarna av sherry i Spanien. Ursprunget går tillbaka till 1835, när Manuel Maria Gonzalez Angel, födde denna verksamhet som senare den brittiska skådespelaren Robert Blake Byass gick. Verksamheten utökades ytterligare av den andra generationen av Gonzalez familjen, inklusive Críspulo Manuel Gonzalez och Soto. Gonzalez Familjen anlitade exklusiv kontroll över företaget 1988 och producerar upp till Tio Pepe sherry.

LAND: Storbritannien.

UTARBETNINGSDETALJER: En Premium gin gjort med exotiska örter och bär. Efter en fyrdubbel destillation säkerställa jämnhet och kvalitet gin, som är genomsyrad av botanik och i synnerhet med röda frukter som belyser både näsan är att gommen. Avsedd för kvinnor, förekommer det att hedra drottningen och hennes motto är: "Gud bevare gin"

Alkohol: 39,5%

se mer

The Producer

González Byass

González Byass

Gonzalez Byass född 1835, när den unge Manuel María González Angel nådde Jerz villig att göra en plats i välmående och blomstrande Sherry verksamhet. Uppmuntrad av den fortsatta utvecklingen av exporten under året förvärvat en liten vingård och började utveckla och exportera sina egna viner. 20 år senare år 1855 och till den växande framgången för hans företag, bestämde Manuel Maria Gonzalez Angel att samarbeta med Robert Blake Byass, hans agent i England, och därmed företaget González Byass.

More about the Winery

Reviews of Mom God Save The Gin

4.2

14 customer reviews
 • 5
  2
 • 4
  12
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Mom God Save The Gin:Betyg Mom God Save The Gin:

5/5

Förpackning mycket bra produkt är utmärkt
Se mer,

Mom God Save The Gin

4 /5

- Mamma, drottningen av Gin, skapades i syfte att bryta stereotyper. Smidig men distinkt, aristokratisk och plebejiska, elegant och upproriska. Dess utformning, svart och magenta är avsedd att representera dualitet av den brittiska karaktär: tradition och modernitet.
- Resultatet är en premie gin gjord med röda bär och exotiska växter som smälter in en extremt mild dryck. Dess spännande personlighet är resultatet av infusion gin med röda bär efter fyra destillationer i kopparstillbilder. Från och med nu kommer gin och tonic vara aromatisk och fruktig.
- MOM utstrålar en feminin, modern och sofistikerad känsla, alla med en överskridande touch. God Save the Gin!
Se mer
,

Mom Gin

5 /5

Vackra gin. Perfekt balanserad. Smakar bra med frysta jordgubbar
Se mer
,
Se mer