Gin

Gordon's The Original 1L

1L

148,58kr (Ungefär)

Teknisk arket

Kategori:Gin (Spritdrycker)
Producent: Tanqueray Gordon & Co
Volym : 100cl Andra volymer
Volym Av Alkohol : 37.5
Land: England
Antal Destillationer: 1 Destillation
Typ Av Gin: London Gin
Botanik Efter Typ: Klassisk
Tanqueray Gordon & Co levererar Gordon's The Original 1L , en London Gin med rötter i England med 37.5% av alkoholhalt. Drinks&Cos användare ger den här gin 4,5 utav 5 poäng.

Elaboration of Gordon's The Original 1L

Gordon's The Original 1L

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Vista: Den Gordon's The Original 1L är klar och tydlig som källvatten.
 • Doft: Det är en virvel lukter som fly från denna gin, som domineras av enbär, men tillsammans med mynta, blommiga noter, citrus koriander och kryddor.
 • Mouth: attacken är torr, men munnen har visat ganska rund, enbär dominerar doft av örter och kryddor följa denna lätt bitterhet briljant. Den ihållande finishen är mjukt mineral.

PRODUCENT: The Gordon House grundades i London av en skotte, Alexander Gordon, sjuttonhundratalet. Hemligheten ursprungliga receptet har varit densamma sedan. I slutet av artonhundratalet, fusionerades det med Gordon C.Tanqueray och så småningom bli den största producenten av gin i England. Företaget är nu en del av Diageo.

LAND: England.

BEREDNING: Gin Var och en har sin egen identitet, som härrör från blandning av olika växter som valts och tillade, eller inget socker. Men gin fortfarande erkänner den speciella doften av enbär. Den Gordon's The Original 1L innehåller bland annat, anis, kardemumma, apelsinskal ... Grundkursen är en alkoholmalt när tillsatta olika växter och smaker destilleras två gånger. Intressant, medan den gröna flaskan är reserverad för den inhemska marknaden och 37% alkohol, är exportversionen på en vit livré, och innehåller 47% alkohol.

Alkohol: 37,5%

se mer

The Producer

Tanqueray Gordon & Co

Tanqueray Gordon & Co

Gordons grundades 1769, är världens mest sålda London Dry Gin. Trippel destillerad, den distinkt uppfriskande smaken kommer från de finaste enbärbären och blandningen av botaniska. Tanqueray London Dry, skapad 1830 av Charles Tanqueray som inte var rädd att blanda modiga idéer i sin egen unika stil. Han uppfann ett ginrecept som fortfarande är berömt för denna dag. Den perfekta blandningen av uppfinningsrikedom, arv och hårt arbete. Tanqueray har en perfekt balanserad botanisk smak som gör en utmärkt gin & tonic och dry martini cocktail.

More about the Producer

Reviews of Gordon's The Original 1L

4.5

39 customer reviews
 • 5
  23
 • 4
  16
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Gordon's The Original 1L:Betyg Gordon's The Original 1L:

4/5

En stapelvara i London Dry Gin set
Se mer,

Gordon's London Dry Gin 1L

3.5 /5

Se mer
,

Gordon's London Dry Gin 1L

5 /5

perfekt
Se mer
,

Gordon's London Dry Gin 1L

5 /5

Mycket bra
Se mer
,

Gordon's London Dry Gin 1L

Se mer

Andra produkter från samma destilleri