England

Gordon's Pink

70cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Gin (Spritdrycker)
Producent: Tanqueray Gordon & Co
Volym : 70cl Andra volymer
1L
Volym Av Alkohol : 37.5
Land: England
Typ Av Gin: Old Tom
Botanik Efter Typ: Blommig
Ingen annan än Tanqueray Gordon & Co producerar Gordon's Pink (142,60kr), en Old Tom från England med en alkoholhalt på 37.5%. Drinks&Co gruppen ger Gordon's Pink 4,3 av 5 poäng.

Beskrivning av Gordon's Pink

Gordon's Pink

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: Den Gordon's Pink är blekrosa.
 • Lukt: fruktig doft av röda bär, tillsammans med fina citrustoner.
 • Smak: mjuk i gommen, med smak av röda frukter och toner av enbär. Han har en söt och uppfriskande finish (gin smak av Gordon funktion).

PRODUCENT: Tanqueray Gordon & Co. Alexander Gordon Företaget tog form i 1769 i södra London Paseo. Han behärskar konsten att destillation av gin och var mycket framgångsrik. Sedan början av sin historia Gordon har upplevt en internationell expansion som inte bara har fört honom till en av de mest kända London torra gin, men även en av de bästa säljarna i världen. Det var fyra kungliga Warranter och annan imponerande rad internationella utmärkelser.

LAND England

UPPGIFTER OM FRAMSTÄLLNING: Den Gordon's Pink är inspirerad av en ursprunglig recept från Gordon till 1880. Den är tillverkad av ett urval av de bästa hallon och vinbär i kombination med den bästa destillerad kornalkohol och högkvalitativa ingredienser naturläkemedel. När produktionen ägnas åt varje detalj för att få uppfriskande smak av Gordon med den naturliga sötma av frukt och den bittra smaken av krusbär i linje. Det finns bara använder naturliga ingredienser för att säkerställa icke snedvriden och unika smak av bär av högsta kvalitet.

Alkohol: 37,5%

se mer

The Producer

Tanqueray Gordon & Co

Tanqueray Gordon & Co

Gordons grundades 1769, är världens mest sålda London Dry Gin. Trippel destillerad, den distinkt uppfriskande smaken kommer från de finaste enbärbären och blandningen av botaniska. Tanqueray London Dry, skapad 1830 av Charles Tanqueray som inte var rädd att blanda modiga idéer i sin egen unika stil. Han uppfann ett ginrecept som fortfarande är berömt för denna dag. Den perfekta blandningen av uppfinningsrikedom, arv och hårt arbete. Tanqueray har en perfekt balanserad botanisk smak som gör en utmärkt gin & tonic och dry martini cocktail.

More about the Winery

Reviews of Gordon's Pink

4.3

16 customer reviews
 • 5
  5
 • 4
  10
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Gordon's Pink:Betyg Gordon's Pink:

5/5

Samma erbjudit dem 8 år till företaget och har inte sett. Nu kopierar, lite ledsen. Nu ska jag skapa den nya trenden och inte göra samma synd. Jag gör det själv med mitt företag. Hälsningar !!!
Se mer,

Gin Gordon's Pink

3 /5

Köpt till jul
Se mer
,

Gin Gordon's Pink

5 /5

Absolut älska denna gin !! Köpte den efter att ha sett en annons. . . . . . . blanda med Prosecco, saft och jordgubbar / hallon i ett stort glas med massor av is. . . . . . utsökt!!! Köpte 6 flaskor nyligen och nu bara en kvar !!!! Mina vänner älskar det så muchi att jag behöver beställa mer. Tack Uvinum för att ha det till försäljning, jag bor i Frankrike så omöjligt att hitta någon annanstans !!
Se mer
,

Gin Gordon's Pink

5 /5

Love, love this gin!
Se mer
,

Gin Gordon's Pink

Se mer