Gordon's Pink

Tanqueray Gordon & Co (Gin)

Produkten inte tillgänglig i USA

136,40kr + 54,45kr Leverans (48timmar - 3 dagar)

136,40kr/enhet

Leverans: Vinosonline (Spanien)

kr You will receive 0.17 points for each unit bought

Se alla produkter i Vinosonline

Se fler priser »

Ingen annan än Tanqueray Gordon & Co producerar Gordon's Pink (136,40kr), en Old Tom från England med en alkoholhalt på 37.5%. Drinks&Co gruppen ger Gordon's Pink 4,3 av 5 poäng.

Teknisk arket · Gordon's Pink

Kategori:Gin (Spritdrycker)
Producent: Tanqueray Gordon & Co
Volym : 70cl Andra volymer
1L
Volym Av Alkohol : 37.5
Land: England
Typ Av Gin: Old Tom
Botanik Efter Typ: Blommig

Beskrivning · Tanqueray Gordon & Co

Gordon's Pink

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: Den Gordon's Pink är blekrosa.
 • Lukt: fruktig doft av röda bär, tillsammans med fina citrustoner.
 • Smak: mjuk i gommen, med smak av röda frukter och toner av enbär. Han har en söt och uppfriskande finish (gin smak av Gordon funktion).

PRODUCENT: Tanqueray Gordon & Co. Alexander Gordon Företaget tog form i 1769 i södra London Paseo. Han behärskar konsten att destillation av gin och var mycket framgångsrik. Sedan början av sin historia Gordon har upplevt en internationell expansion som inte bara har fört honom till en av de mest kända London torra gin, men även en av de bästa säljarna i världen. Det var fyra kungliga Warranter och annan imponerande rad internationella utmärkelser.

LAND England

UPPGIFTER OM FRAMSTÄLLNING: Den Gordon's Pink är inspirerad av en ursprunglig recept från Gordon till 1880. Den är tillverkad av ett urval av de bästa hallon och vinbär i kombination med den bästa destillerad kornalkohol och högkvalitativa ingredienser naturläkemedel. När produktionen ägnas åt varje detalj för att få uppfriskande smak av Gordon med den naturliga sötma av frukt och den bittra smaken av krusbär i linje. Det finns bara använder naturliga ingredienser för att säkerställa icke snedvriden och unika smak av bär av högsta kvalitet.

Alkohol: 37,5%

Tanqueray Gordon & Co

Gordons grundades 1769, är världens mest sålda London Dry Gin. Trippel destillerad, den distinkt uppfriskande smaken kommer från de finaste enbärbären och blandningen av botaniska. Tanqueray London Dry, skapad 1830 av Charles Tanqueray som inte var rädd att blanda modiga idéer i sin egen unika...

Köp Spritdrycker Tanqueray Gordon & Co:

Omdöme

Markerad recension om Gordon's Pink

Publicerad på 12.41

4/5

Gordon's Pink

Gordon's Pink Gin är perfekt utformad för att balansera uppfriskande smak av Gordons med den naturliga sötma av hallon och jordgubbar, med dofter av röda vinbär serveras i en unik rodna ton. Servera med din favorit tonic för en söt saftiga twist på en klassisk G & T.
läs hela

Fler recensioner av Gordon's Pink

Publicerad på 11.45

5/5

Gin Gordon's Pink

Samma erbjudit dem 8 år till företaget och har inte sett. Nu kopierar, lite ledsen. Nu ska jag skapa den nya trenden och inte göra samma synd. Jag gör det själv med mitt företag. Hälsningar !!!
läs hela

Publicerad på 08.58

3/5

Gin Gordon's Pink

Köpt till jul
läs hela

Publicerad på 10.37

5/5

Gin Gordon's Pink

Absolut älska denna gin !! Köpte den efter att ha sett en annons. . . . . . . blanda med Prosecco, saft och jordgubbar / hallon i ett stort glas med massor av is. . . . . . utsökt!!! Köpte 6...
läs hela

Publicerad på 21.29

5/5

Gin Gordon's Pink

Love, love this gin!
läs hela

Publicerad på 08.27

5/5

Gordon's Premium Pink

Publicerad på 17.06

5/5

Gin Gordon's Pink

Började bli lite trött på den normala gin och tonic, provat detta och älskar det. mycket svårt att få såg det här, köpte den. Bra gjort.
läs hela

Publicerad på 12.31

4/5

Gordons Premium Pink Gin

Alkohol: 37, 5
Innehåll: 0, 7 l
Gordons London Dry Gin har utvecklats av Alexander Gordon, en London från Skottland. Det öppnade ett destilleri i området Southwark 1769, innan han flyttade 1786 i...
läs hela

Publicerad på 04.29

4/5

Gordons Premium Pink Gin

- Gordon Premium Pink destillerad gin balanserar uppfriskande smak av Gordons med sötma av hallon, jordgubbar och röda vinbär. Inspirerad av Gordon ursprungliga 1880 rosa gin recept.
- Uppfriskande...
läs hela

Publicerad på 16.52

4/5

Gordon's Premium Pink Distilled Gin

Gin uppenbarelse av året som är inspirerad av ett originalrecept av Gordons destilleri, byggd 1880, den rosa version av en av Londons Dry Gin mest uppskattade i världen. Den typiska uppfriskande...
läs hela

Publicerad på 04.14

4/5

Gin Gordon's Pink

utsikt
transparent färg, rosa näsa
Fruktig doft mjuka röda och svarta frukter Mouth
söt, uppfriskande, mjuk smak
läs hela
Läs fler recensioner för Gordon's Pink »

Summan av betyg

(16 visningar)
 • 5 stars
  5
 • 4 stars
  10
 • 3 stars
  1
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4.3/5

Baserat på 16 kommentarer »