Spanien

Gin Mare

70cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

You will like to know that…

Teknisk arket

Kategori:Gin (Spritdrycker)
Producent: Global Premium Brands
Volym : 70cl Andra volymer
1.75L, 100ml, 50cl och 1L
Volym Av Alkohol : 42.7
Land: Spanien

Beskrivning av Gin Mare

Gin Mare

Smakanmärkningar:

 • Färg: Denna gin är helt klart, vilket är typiskt för denna dryck.
 • Arom: Denna gin främst tall doft, den klassiska smaken av denna dryck. Detta beror på det faktum att den är gjord med enbär.
 • Smak: Mer än ett dussin unik botanisk ge denna dryck sin profil one-of-a-kind smak. För att betraktas som en gin bör enbär ingå. Några av de speciella botaniska smaker i denna dryck är citrusfrukter, oliver, rosmarin, timjan och basilika. Detta ger en frisk smak av Medelhavet.

PRODUCENT: Denna dryck är designad av experter Gin Mare . Varje flaska är gjord i ett destilleri, som ligger mellan Costa Brava och Costa Dorada i Spanien. Denna fiskeby och fd kapellet används nu som destilleriet ger liv åt gin.

LAND: Spanien

UTARBETNINGSDETALJER: Även Gin Mare inte avslöjar sina hemligheter destillering, vi vet hur den här typen av alkohol görs oftast. Större delen av tiden, destilleras i en kruka metall, vanligtvis koppar. Ibland trä används. Traditionellt är detta alkoholhaltig dryck gjord primär knappt, med enbär som huvud botanist. Andra botaniska produkter, såsom citrus, örter och kryddor tillsätts också. Ibland drycken åldras innan buteljering.

Alkohol: 42,7%

se mer

The Producer

Global Premium Brands

Global Premium Brands

Innovation i gin-segmentet är en svår uppgift. Global Premium Brands har gjort detta framgångsrikt. På grund av den entusiasm för sina egna varumärken, arbetar företaget med passion. Och inte bara det. Trender redovisas, tas på allvar kunddifferentiering. De breda utbud konvenioneller drycker dolda. Det enda sättet för företaget att exakt svara på kundernas behov och att skapa lämpliga produkter som inte bara uppfyller utan glädje.

More about the Winery

Reviews of Gin Mare

4.1

48 customer reviews
 • 5
  12
 • 4
  34
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  1
Your rating for Gin Mare:Betyg Gin Mare:

5/5

En annan favorit gin. Bäst med rosmarin, timjan och oliver.
Se mer,

Gin Mare

1 /5

anlände tom
Se mer
,

4 /5

- Gin Mare är en ny super premium gin inspirerad av växt odlas i Medelhavet. Dessa är individuellt destilleras i en skräddarsydd stilla och sedan för hand blandas för att producera en gin med en unik och särskiljningsförmåga.
- Ordet 'mare' (uttalas mar-ray) är djupt rotad i Medelhavet kultur.
- Härstammar ursprungligen från det latinska Mar, vilket betyder hav avslöjar ytterligare utredning dess mer bekant innebörden av moderns.
Se mer
,

5 /5

GIIN intensiv doft av rosmarin, timjan och enbär. Perfekt att dricka med en kvist rosmarin och enbär.
förhållandet kvalitet / pris mycket bra. Även om det är en gin ganska commericiale är det bra.
Se mer
,
Se mer