England

Broker's

70cl

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Gin (Spritdrycker)
Producent: Brokers Gin
Volym : 70cl
Volym Av Alkohol : 40
Land: England
Typ Av Gin: London Gin
Brokers Gin levererar Broker's (156,98kr), en London Gin med rötter i England med 40% av alkoholhalt. På Drinks&Co, den här gin får en genomsnittlig poäng på 4,1 av 5 poäng.

Beskrivning av Broker's

Broker's

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: transparent och tydlig syn.
 • Lukt: har en särskilt örtartade bukett, bestående av aromer av örter och frukt kännetecknas av aromer, rött äpple, citrusfrukter, anrikade med inslag av kardemumma uppstå.
 • Smak: skarp, ren smak, den har samma lukt förnimmelser berikade med hänvisningar till netto enbär. Långa och ihållande.

PRODUCENT: Mäklaren destilleri Detta gin produceras är ett av de typiska destillerier London Dry Gin, född cirka 200 år sedan, nära Birmingham, England. Destilleriet konverterades från en byggnad som en gång var ett bryggeri av bröderna Martin och Andy Dawson.

LAND: Storbritannien.

UPPGIFTER OM BEREDNING: Denna rå gin produceras i små mängder, återigen med användning en traditionell kopparpannor, och är tillverkad med en kombination av botanicals (örter, kryddor och frukt) från tre kontinenter. Produktionsfasen innebär att möta stringenta hantverksmetoder, inklusive passagen i fem destillationssteg. Receptet skapades av Martin och Andy Dawson bröder i slutet av 90-talet och har vunnit många internationella utmärkelser. Denna gin är perfekt att berika de mest klassiska cocktails och drinkar.

ALKOHOLHALT: 40%

se mer

Reviews of Broker's

4.1

20 customer reviews
 • 5
  1
 • 4
  19
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Broker's:Betyg Broker's:

5/5

mycket bra
Se mer,

Broker's Gin

4 /5

- Tillverkad med de finaste örter, kryddor och frukt som importeras från kontinenterna, Broker's Gin är speciellt blandas för att vara torr . . . inte olikt den brittiska sinne för humor.
- Den rika blandning av naturliga ingredienser, var och en noggrant utvald, producerar en dryck av enastående smak och färskhet. Mäklare är den perfekta basen för en gina nd tonic, utan tvekan en av livets stora glädjeämnen.
- En extremt hög kvalitet gin ämnad för att konkurrera med de bästa varumärkena i världen. Den är gjord av 100% engelska korn, fyrdubbla destillerat och smaksatt med 10 växter. Det är världens första gin ska presenteras på ett humoristiskt format, som vi tror är lämpligt att de tillfällen där gin avnjuts bäst.
- De växter för Broker's Gin är: Juniper (Italien och Makedonien), koriander (Frankrike), iris (Italien), muskot (Indonesien eller Västindien), Cassia Bark (Sydostasien), kanel (Sri Lanka), Lakrits (Spanien ), apelsinskal (Spanien), citronskal (Spanien), Angelica Root (Frankrike).
Se mer
,

Broker's Gin

Se mer