England

Bombay Sapphire

70cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Gin (Spritdrycker)
Producent: Bombay Spirits Co.
Volym : 70cl Andra volymer
Volym Av Alkohol : 40
Land: England
Antal Destillationer: 3 Destillationer
Typ Av Gin: London Gin
Bombay Sapphire (194,35kr): en London Gin producerad av Bombay Spirits Co. från England med alkoholinnehåll på 40%. Enligt Drinks&Cos användare Bombay Sapphire förtjänar 4 av 5 poäng och med följande professionella poäng: peñin betyg: 93.

Beskrivning av Bombay Sapphire

Bombay Sapphire

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: Kristallklart.
 • Lukt: inslag av örter och kryddor.
 • Mouth: Mjuk, balanserad och något citrus.

PRODUCENT: Bombay Spirits Company.

LAND: Storbritannien.

UPPGIFTER OM Förberedelser: Här är en ren stil London Dry Gin, som lätt kan komma ihåg. Det produceras med floran runt om i världen. Ben 10 essenser av örter, blommor och rötter, skördas för hand på platser där marken har fått maximal arom och styrka. Java vitpeppar, iris rötter i Toscana, spanska mandlar och kinesiska lakrits är bara några exempel. Den Bombay Sapphire underkastas trippeldestillerat i tre olika av koppar. Och i syfte att avlägsna det mesta av de essenser utan förändring, utförs operationen i ånga snarare än maceration, enligt metoden av Carter Head. Sålunda, bevarar det botaniska Ivano befälhavaren Tonutti intakt de aromatiska eteriska oljor infuse destillatet en omisskännlig karaktär. Bombay Sapphire . meningsfullt namn, inspirerad av Star of Bombay, en stor safir finns i Sri Lanka under den brittiska kolonialtiden i Indien. Och som ädelsten med samma namn, samma ljusa färg på flaskan presenterar. En omisskännlig gin därför inte bara för sin smak, men också den visuella aspekten, du kan inte missa de bästa barerna. Försök rakt, on the rocks eller läsk långa och fina drinkar.

ALKOHOLHALT: 40%

se mer

Reviews of Bombay Sapphire

4

26 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  26
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Bombay Sapphire:Betyg Bombay Sapphire:

4/5

Jag gillade det bättre förr när han kom till 47 °, ändå verkar vara en bra gin Combo.
Se mer,

Bombay Sapphire

4 /5

- Bombay Sapphire har en unik destillation process: Det finns bara fyra Carterhead stillbilder som arbetar i världen idag och är utmärkande för Bombay Sapphire.
- Till skillnad från andra gins som kokar sina växter med anden, är Bombay anda destillerat ensam. För att uppnå den unika smak, passerar den anda genom växter i ångform. Detta gör att varje delikat arom vara helt absorberas. Resultatet är en komplex, men ändå subtil smak sensation.
- Triple destilleras, är 100% neutral sädessprit upphettades till ångform. Vapor skickas via rektifieringskolonnen, unik för en Carterhead fortfarande. Baffelsystemet, belägen i kolonnen, tillåter endast den renaste ande att passera igenom.
- Renad ångan passerar genom ett kopparkorg innehållande 10 växter, och absorberar deras delikata smaker. Ångan omvandlas till vätska och tas emot i en ande säker som Bombay Sapphire.
- Valet och balans för sina växter bygger på ett recept med anor från 1761. Urvalet av växter används för att skapa Bombay Sapphire är en omfattande process med någon kostnad skonas.
- Bombay Sapphire blandas med rent vatten från Lake Vyrnwy och tappas på flaska.
Se mer
,
Se mer