England

Bombay Original

70cl

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Gin (Spritdrycker)
Producent: Bombay Spirits Co.
Volym : 70cl
Volym Av Alkohol : 40
Land: England
Typ Av Gin: London Gin
Bombay Original (123,63kr) är en London Gin producerad av Bombay Spirits Co. från England med alkoholinnehåll på 40%. En gin fick 4 av 5 poäng utav Drinks&Cos användare och meriterats med peñin betyg: 89.

Beskrivning av Bombay Original

Bombay Original

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: Klar, ren och ljus.
 • Lukt: Dofter av färska och naturliga citrusfrukter och kryddor.
 • Smak: subtil smak örter, fyllig och rund.

PRODUCENT: Bombay Spirits Co grundades 1760 av Thomas Dakin i Bridge Street, Warrington i nordvästra England. Från början var det en historisk komplex inriktad på tillverkning av papper som förvandlades till ett sofistikerat och spektakulära destilleri, som är öppen för allmänheten så att de kan se första hand destillationsprocessen. Destilleriet har byggt två växthus unikt, en Medelhavsområdet och andra tropiska där de 10 växter som visas deras gin; de har också några historiska Dakin Stills stillbilder som gör att du kan ha ett unikt system för att förbereda sin gin.

LAND: England.

UTARBETNINGSDETALJER: Det görs med hjälp av följande växter: enbär, angelikarot, mandel, lakrits pinnar, Cassis, korianderfrön, citronskal och iris rot, som är byggda för hand och destillerade fem ibland tillsammans med ånga infusion i en fortfarande ursprungliga koppar 1831. den detaljerade processen aromatiserad alkohol med botaniska smakämnen; därefter, utan att lägga till någon tillsatskoncentrat eller sänks enbart vatten, vilket minskar dess alkoholinnehållet till den önskade koncentrationen för att slutligen butelj.

ALKOHOL: 43%

se mer

Reviews of Bombay Original

4

26 customer reviews
 • 5
  1
 • 4
  25
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Bombay Original:Betyg Bombay Original:

4.5/5

Inte alls förvånande att det är slut i lager överallt. . .
Det är verkligen en stor gin och pris / kvalitet
är oslagbar.
Se mer,

Bombay London Dry Gin

4 /5

- Bombay Original Dry Gin använder åtta växter istället för Sapphire tio. Dessa växter blandas för framställning av en fast, mångsidig gin med ingen botanisk dominerar de andra.
- Detta gör Bombay Dry Gin tillräckligt flexibla för att användas i gin och tonics, martinis med vändningar och många fler drinkar.
- Även om Bombay Dry är ren med fertila smaker, behöver du inte ha en extremt känslig gin här som du behöver frukta överväldigande med starka blandare
Se mer
,

4 /5

SMAKANMÄRKNINGAR AV Bombay Original:
färg: glansig öppet.
-Olor: Den presenterar färska och naturliga aromer.
-Taste: Den har en torr och subtil enbär smak, citronskal, mandel, lakrits och iris rot och kvanne, som har en perfekt balans.

PRODUCENT: Bombay Dry Gin.
LAND: Spanien.

UPPGIFTER OM FRAMSTÄLLNING: Detta gin framställes i en process av ångdestillation. I den, är örterna placeras inuti en kopparstansade hål genom vilka ångan och således infuses andan av botaniska änden vätska.

ALKOHOL 43%
Se mer
,
Se mer

Andra produkter från samma vingård