Gavi

La Scolca Gavi Dei Gavi Black Label Gold Limited Edition 2018

75cl Volume

413,43kr (Ungefär)

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018
Beteckning:Gavi (Piemonte, Italien)
Källare: La Scolca
Volym : 75cl Andra volymer
Vindruvor : Cortese
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 12
La Scolca producerar den här La Scolca Gavi Dei Gavi Black Label Gold Limited Edition 2018 , en vit vin från Gavi baserad på cortese av 2018 och uppvisar en alkoholstyrka på 12%. Drinks&Cos användare recenserade den här vit vin med 4 av 5 poäng.

Elaboration of La Scolca Gavi Dei Gavi Black Label Gold Limited Edition 2018

La Scolca Gavi Dei Gavi Black Label Gold Limited Edition 2018 (Cortese)

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: en ljusgul vitt vin med smaragd nyanser.
 • Näsa: frisk och härlig näsa med vita blommor, salvia, gul och orange frukter tillsammans med mineral anteckningar.
 • Mun: Delikata smaker fortsätta på gommen där en smidig konsistens i kombination med syra smakförhöjande och rengöring.

Benämningen Langhe (Piemonte, Italien).

VINTILLVERKARE: Paolo Scavino.

DRUVOR: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Viognier.

ÅLDRANDE: En kyla vitt vin vinframställning och åldras i rostfritt stål med särskiljningsförmåga och finess. En unik kombination av dessa tre varianterna i Langhe regionen kommer från tron ​​på en ädel terroir kunna förbättra elegans och komplexitet druvorna.

UTARBETANDE: Med hundratals sorter att välja mellan vita druvor, vinproducenter är fria att skapa ett nästan oändligt utbud av blandade viner. I många europeiska regioner, det finns strikta lagar som bestämmer den uppsättning av sorter som kan användas, men i den nya världen, är experimenterande tillåts och uppmuntras. Blandningen kan användas för att förbättra balans eller skapa komplexitet, tillhandahåller olika skikt av smaker och aromer. Till exempel, en sort som skapar en mjuk trehjulig vin och skulle passar bra ihop med en som är mer doftande naturligt rik på syra. Ibland små mängder av en viss sort läggs till förbättring av färg eller aromatiska. Blandningen kan utföras före eller efter jäsningen, med den senare mest populära alternativet som ger mer kontroll till vinmakaren om de slutliga egenskaperna hos vinet.

ATT KOMBINERA MED VINET: Servera att kombinera med andra kurser av vitt kött, fiskrätter sekunder. Dricka vin kylda som indata, perfekt med alla typer av snacks.

SERVERINGSTEMPERATUR: 8-10 ° C

ALKOHOL: 13,5%

se mer

The Winery

La Scolca

La Scolca

La Scolca® gården köptes mellan 1917 och 1919 av storfadern till den nuvarande ägaren Giorgio Soldati, som idag leder företaget tillsammans med Chiara Soldati glia, den femte generationen med ett öga redan vid det tredje årtusendet. Fortiden och framtiden samverkar i detta företag som bäst kombinerar naturen hos dem som bor i denna värld med fart på dem som ser fram emot visionen av modiga kaptener: aldrig som hos Soldati-familjen har namnen en betydelse symbolisk ed. Plotternas namn härstammar från den antika topponymen "Sfurca" eller "Looking far away" och den bondgård som en gång stod där hade varit en utkikspost tidigare. Efternamnet återspeglar helt ägarens och deras vins heroiska och fasta karaktär.

More about the Winery

Reviews of La Scolca Gavi Dei Gavi Black Label Gold Limited Edition 2018

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for La Scolca Gavi Dei Gavi Black Label Gold Limited Edition 2018:Betyg La Scolca Gavi Dei Gavi Black Label Gold Limited Edition 2018:

4 /5

Vet inte om det är problem med 2018 men jag tyckte att färgen var mycket avslagen. På näsan kan man se vita frukter.Rostade smaker.
Vi tar det till tårtan.
Jag gick till La Scolca med några medarbetare och vi prövade det där.
Se mer
,