Belgien

Pisang Ambon

70cl

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Fruktlikör (Likör och krämer,Spritdrycker)
Producent: Pisang Ambon
Volym : 70cl Andra volymer
1L
Volym Av Alkohol : 17
Land: Belgien
Pisang Ambon presenterar Pisang Ambon (125,93kr), en fruktlikör med ursprung i Belgien med 17% av alkohol. På Drinks&Co, utvärderade användarna Pisang Ambon och den fick en genomsnittlig 4 poäng utav 5.

Beskrivning av Pisang Ambon

Pisang Ambon

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: intensivt ljus grön med guldsparkles.
 • Lukt: Pisang betyder banan i Malay, så det förväntas en intensiv doft och söt banan. Det finns också nya förnimmelser av vita frukter.
 • Smak: Balanserad, kraftfull och trevlig. Final fruktig.

PRODUCENT: Lucas Bols B.V.

Land Nederländerna.

UTARBETNINGSDETALJER: baseras på recept av en gammal indonesisk likör. Pisang betyder banan i Malay / Indonesiska. Ambon är huvudstad i en indonesiska provinsen som en gång var en holländsk koloni. Pisang Ambon är den indonesiska namn för Gros Michel banan sort. Det har inlett en lila version, kallad Pisang Ambon Guarana Lime.

ALKOHOL: 21%

se mer

Reviews of Pisang Ambon

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Pisang Ambon:Betyg Pisang Ambon:

4 /5

SMAKANMÄRKNINGAR:Färg: intensivt ljus grön med guldsparkles.Lukt: Pisang betyder banan i Malay, så det förväntas en intensiv doft och söt banan. Det finns också nya förnimmelser av vita frukter.Smak: Balanserad, kraftfull och trevlig. Final fruktig.PRODUCENT: Lucas Bols B.V.Land Nederländerna.UTARBETNINGSDETALJER: baseras på recept av en gammal indonesisk likör. Pisang betyder banan i Malay / Indonesiska. Ambon är huvudstad i en indonesiska provinsen som en gång var en holländsk koloni. Pisang Ambon är den indonesiska namn för Gros Michel banan sort. Det har inlett en lila version, kallad Pisang Ambon Guarana Lime.ALKOHOL: 21%
Se mer
,

Andra produkter från samma destilleri