Frankrike

Bénédictine

70cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Fruktlikör (Likör och krämer,Spritdrycker)
Producent: Benedictine D.O.M.
Volym : 70cl Andra volymer
1L
Volym Av Alkohol : 40
Land: Frankrike
Benedictine D.O.M. är den stolta tillverkaren av Bénédictine (204,59kr), en fruktlikör med rötter i Frankrike med 40% av alkoholhalt. Drinks&Cos användare ger den här Bénédictine 4,3 av 5 poäng.

Beskrivning av Bénédictine

Bénédictine

Smakanmärkningar:

 • Färg: Denna likör är en bärnstensfärgad ljusbrun.
 • Arom: Denna dryck har totalt 27 växter, vilket ger en unik doft profil i sitt slag. Anteckningar av enbär, kryddnejlika, citron, honung och röda bär lysa igenom.
 • Smak: Spirits tenderar att vara söt och denna dryck är inget undantag. Endast 21 av de 27 växter i denna dryck är kända för allmänheten. En del av dessa som bidrar till smaken inkluderar angelica, muskotblomma, citronmeliss, timjan och kanel. Denna dryck smakar bra när druckit ren eller används i cocktails.

PRODUCENT: Enligt Benedictine var receptet konsolideras i 1519 av Don Bernardo Vincelli en benediktinska munk. Detta recept var troligen överförs till munkarna i århundraden. Receptet var inte säljs till allmänheten förrän 1863, då Alexander sätta koppen på marknaden.

LAND: Frankrike

UPPGIFTER OM Förberedelser: Den kompletta receptet för denna dryck är en väl bevarad hemlighet. Rykten säger att endast tre personer vet receptet vid varje given tidpunkt. Av denna anledning är det bara 21 växter kända. Dessa är Angelica, aloe, arnika, kryddnejlika, koriander, kanel, gran kottar, citronmeliss, citron, apelsinskal, röda bär, muskot, myrra, enbär, isop, saffran, te, timjan , muskotblomma, honung och vanilj. Efter växter läggs är drycken åldras i upp till 17 månader. Slutligen flaska och säljs.

ALKOHOLHALT: 40%

se mer

Reviews of Bénédictine

4.3

24 customer reviews
 • 5
  7
 • 4
  16
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Bénédictine:Betyg Bénédictine:

5/5

bra
Se mer,

Bénédictine

5 /5

excellent
Se mer
,

Benedictine

4.5 /5

utmärkt
Se mer
,

Benedictine

5 /5

fab mycket värmande kärlek de växtbaserade smak
Se mer
,

Benedictine

Se mer