Friuli Aquileia

Ca' Bolani Alturio Refosco 2015

75cl

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2015 Andra årgångar
Beteckning:Friuli Aquileia (Friuli, Italien)
Källare: Tenuta Ca' Bolani
Volym : 75cl
Vindruvor : Refosco (100%)
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13
Ca' Bolani Alturio Refosco 2015 (146,51kr) är en röd vin tillverkad av Tenuta Ca' Bolani från Friuli Aquileia baserad på refosco av 2015 och har ett alkoholinnehåll på 13%. På Drinks&Co, den här röd vin har den genomsnittliga poängen 4 5 poäng.

Beskrivning av Ca' Bolani Alturio Refosco 2015

Ca' Bolani Alturio Refosco 2015 (Refosco)

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: intensiv röd ruby ​​kanter ljust lila.
 • Näsa: typiska inslag av små röda frukter: björnbär, hallon, blåbär, varma smaker av plommon och körsbär med lätta balsamic anteckningar. I slutändan, boende och kryddig, lakrits luktminnen, vanilj, kaffe och choklad.
 • Mun: fullt, runda, bra struktur, med en utmärkt balans mellan naturliga surheten i Refosco och mycket smidig tanniner, fruktiga toner och ackord balsam med en retrono speciellt i slutändan.

Benämningen Friuli Aquileia Refosco dal Rosso Peduncolo.

VINES: jord, medel textur, korsas av remsor småsten också närvarande på ytan. Låt tag och sedan släppa vinrankorna naturliga element som behövs för att växa frodigt.

DRUVOR: 100% Refosco.

ÅLDRANDE: Åldrad i 24 månader i Allier ekfat, följt av en annan 5 eller 6 månaders ytterligare förfining i tunnor av rostfritt stål vid slutet av vilken vinet butelj. Marknadsföring sker 6 månader efter buteljering.

UTARBETANDE: 15 dagar fermentation i vertikala fermentorer med ett ersättningssystem, är vinet förvaras i tankar av rostfritt stål tills den bakre änden av malolaktisk jäsning.

ATT KOMBINERA MED VINET: vilt kött, saftiga stekar och grytor, utmärkt med kryddat ost.

Rekommenderad serverings SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 ° C

ALKOHOL: 13%

se mer

Reviews of Ca' Bolani Alturio Refosco 2015

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Ca' Bolani Alturio Refosco 2015:Betyg Ca' Bolani Alturio Refosco 2015:

4 /5

SMAKANMÄRKNINGAR:Utseende: intensiv röd ruby ​​kanter ljust lila.Näsa: typiska inslag av små röda frukter: björnbär, hallon, blåbär, varma smaker av plommon och körsbär med lätta balsamic anteckningar. I slutändan, boende och kryddig, lakrits luktminnen, vanilj, kaffe och choklad.Mun: fullt, runda, bra struktur, med en utmärkt balans mellan naturliga surheten i Refosco och mycket smidig tanniner, fruktiga toner och ackord balsam med en retrono speciellt i slutändan.Benämningen Friuli Aquileia Refosco dal Rosso Peduncolo.VINES: jord, medel textur, korsas av remsor småsten också närvarande på ytan. Låt tag och sedan släppa vinrankorna naturliga element som behövs för att växa frodigt.DRUVOR: 100% Refosco.ÅLDRANDE: Åldrad i 24 månader i Allier ekfat, följt av en annan 5 eller 6 månaders ytterligare förfining i tunnor av rostfritt stål vid slutet av vilken vinet butelj. Marknadsföring sker 6 månader efter buteljering.UTARBETANDE: 15 dagar fermentation i vertikala fermentorer med ett ersättningssystem, är vinet förvaras i tankar av rostfritt stål tills den bakre änden av malolaktisk jäsning.ATT KOMBINERA MED VINET: vilt kött, saftiga stekar och grytor, utmärkt med kryddat ost.Rekommenderad serverings SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 ° CALKOHOL: 13%
Se mer
,

4 /5

Tät doft av röd fruktkompott. En mycket lång eftersmak.
Ett vin med för mycket kropp.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Ca' Bolani Alturio Refosco 20152013

4/5

Jag drack det med min bästa vän.
Färgen var röd och brun. Aromer av ceder. Jag kommer ihåg att det luktade bränt, men det var gott.
Ett Refosco som vi tog till efterrätten.
Se mer

Andra produkter från samma vingård