Est Est Est di Montefiascone

Villa Puri Montefiascone Est!est!est! 2017

75cl Volume

120,75kr (Ungefär)

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2017
Beteckning:Est Est Est di Montefiascone (Lazio, Italien)
Källare: Villa Puri
Volym : 75cl Andra volymer
1L
Vindruvor : Malvasía, Trebbiano
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13
Villa Puri är tillverkaren av den här Villa Puri Montefiascone Est!est!est! 2017 , en vit vin från Est Est Est di Montefiascone som är baserad på 2017 trebbiano och malvasía och har ett alkoholinnehåll på 13%. Drinks&Cos användare recenserade den här vit vin med 4 av 5 poäng.

Elaboration of Villa Puri Montefiascone Est!est!est! 2017

Villa Puri Montefiascone Est!est!est! 2017 (Malvasía och Trebbiano)

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: halm, grönaktig gyllene reflexer.
 • Näsa: luktpåverkan med god intensitet och finess, mogna frukter och torr.
 • Mun: smak effekterna av stor intensitet och finess, stor kropp, bra fräschör och smak. Den slutliga smaken är lång och välsmakande.

URSPRUNGSBETECKNING: Est! 'Est !! ¡¡¡Est !!! Di Montefiascone.

VINTILLVERKARE: Höjd: 350-450 meter över havet. Exponering: South, sydväst. I mitten av backen, ner till sjön, vulkaniska rika skelett tenderar att upplösning och långsamt absorber kalium.

DRUVOR: Trebbiano Giallo, Trebbiano Toscano och Malvasia.

UTARBETANDE: kall maceration på skinn natten must och mjuk pressning. alkoholjäsningen utförs under upprätthållande av temperaturen på mellan 16 ° must stabila och 18 ° för att bevara de naturliga smaker.

ATT KOMBINERA MED VINET: aptitretare, skaldjur och ost.

SERVERINGSTEMPERATUR: 12-14 °C

ALKOHOLHALT: 12,5%

se mer

Reviews of Villa Puri Montefiascone Est!est!est! 2017

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Villa Puri Montefiascone Est!est!est! 2017:Betyg Villa Puri Montefiascone Est!est!est! 2017:

4 /5

SMAKANMÄRKNINGAR:Utseende: halm, grönaktig gyllene reflexer.Näsa: luktpåverkan med god intensitet och finess, mogna frukter och torr.Mun: smak effekterna av stor intensitet och finess, stor kropp, bra fräschör och smak. Den slutliga smaken är lång och välsmakande.URSPRUNGSBETECKNING: Est! 'Est !! ¡¡¡Est !!! Di Montefiascone.VINTILLVERKARE: Höjd: 350-450 meter över havet. Exponering: South, sydväst. I mitten av backen, ner till sjön, vulkaniska rika skelett tenderar att upplösning och långsamt absorber kalium.DRUVOR: Trebbiano Giallo, Trebbiano Toscano och Malvasia.UTARBETANDE: kall maceration på skinn natten must och mjuk pressning. alkoholjäsningen utförs under upprätthållande av temperaturen på mellan 16 ° must stabila och 18 ° för att bevara de naturliga smaker.ATT KOMBINERA MED VINET: aptitretare, skaldjur och ost.SERVERINGSTEMPERATUR: 12-14 °CALKOHOLHALT: 12,5%
Se mer
,