Douro

Vallegre Reserva Branco 2018

75cl

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018 Andra årgångar
2017, 2016, 2014 och 2013
Beteckning:Douro (Porto och Douro, Portugal)
Källare: Bodegas Vista Alegre
Volym : 75cl
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13
Från Bodegas Vista Alegre (Douro), fick vi den här Vallegre Reserva Branco 2018 (114,43kr), en vit vin baserad på 2018 druvor och visar ett alkoholinnehåll på 13%.

Beskrivning av Vallegre Reserva Branco 2018

Vallegre Reserva Branco 2018

Producent: Bodegas Vista Alegre

OD: Douro

se mer

Reviews of Vallegre Reserva Branco 2018

This product has no comments yet. Bli först med att sätta betyg på den.

Reviews of other vintages of Vallegre Reserva Branco 201820142013

4/5

Vallegre - Vinhos do Porto, SA, är ett portugisiskt företag vars aktieägare representerar den 5: e generationen av en familj djupt rotad i regionen Douro, som är inriktad på tillverkning av portvin och DOC Douro bordsviner av hög kvalitet. Den har sitt säte i Quinta da Vista Alegre, som ligger på högra stranden av Douro, mellan mynningen av floden Pinhão och Covas do Douro. Ursprunget till detta hus i vinproduktionen är före artonhundratalet. Detta är slutsatsen att härleder specialiserade böcker om olika typer av stammar och några övergivna terrasser - de mortórios. Quinta da Vista Alegre förvärvades av Cunha Barros familj i 1965, posteriort integreras i arv av Sociedade Agrícula Barros SA. För närvarande och utan att förneka sitt förflutna och visdom förvärvas och överförs från generation till generation, är Vallegre en modern och dynamisk företag, att hålla som huvudsyfte att produktionen Portvins och Douro viner med högsta kvalitet. Vinerna närvarande säljs och avnjutas i mer än tjugofem länder, och den senaste tidens priser och utmärkelser som mottagits i flera internationella tävlingar vittnar och erkänna kvaliteten på de viner som produceras i det här huset.

Silvermedalj - International Wine Challenge 2016
Bronsmedalj - International Wine & Spirit Competition 2016
Guldmedalj - Concurso Vinhos de Portugal 2016
Se mer
Vallegre Reserva 2014

4/5

Smakanmärkningar:
Gul citrin färg. Arom präglad av mineraltoner i kombination med rökt trä och färsk frukt. Stark inträde, i synnerhet kombinationen av fräschör med inslag av trä och mineralitet. Slutar lång och intensiv.
- Winemaker: Rui Cunha
- Vinframställning: Efter noggrann urval av druvor och destemming, fortsatte vi till en pre-jäsning maceration, följt av en lätt druva pressning. Då måste hade en sedimenteringsperiod, följt av jäsning av musten i nya franska ekfat. I slutet av alkoholjäsning vinet åldras under en period av nio månader i samma fat, under vilken ägde rum batonnages.
- Druvsorter: Old Vines.
- Mat Ihopkoppling: Bra med skaldjur, grillad färsk fisk, ljust kött och som en aperitif.
- Store och Servera Råd: Bör vara drink runt 8-10ºC.
Se mer

Andra produkter från samma vingård