Kopke 2018

Kopke (Douro)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

75,35kr + 44,00kr Leverans (6 - 11 dagar)

75,35kr/enhet

Leverans: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.09 points for each unit bought

Kopke producerar den här Kopke 2018 (75,35kr), en vit vin från regionen Douro producerad med gouveio, rabigato och arinto från 2018 årgång. Drinks&Cos användare värderar den här vit vin till 4 av 5 poäng.

Teknisk arket · Kopke

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018 Andra årgångar
Beteckning:Douro (Porto och Douro,Portugal)
Källare: Kopke
Volym : 75cl
Vindruvor : Arinto, Rabigato, Gouveio
Allergener: Innehåller Sulfiter

Beskrivning · Kopke

Kopke 2018 (Arinto, Rabigato och Gouveio)

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: presenterar en vacker ljusgul ton och man kan se vackra grönaktig irise som ger en touch av ljus i vinet.
 • Näsa: aromer stor mogen vit frukt päron och äpple presenteras. Det är också möjligt att känna dofter av persika. Friskhet växtbaserade anteckningar som ger stor förbättring.
 • Mun: är rymliga och mycket bra struktur, bra syra och söta smaker som är i harmoni, är det möjligt att uppskatta nivåerna av mineralitet.

URSPRUNGSBETECKNING: skärdjup Douro.

VINTILLVERKARE: Kopke, S.A.

DRUVOR: Arinto, Gouveio, Rabigato

ÅLDRANDE: tankar av rostfritt stål.

UTARBETANDE: Selected druvor i fältet manuellt transporteras till lagret där de är placerade för att blöta upp under 12 timmar före jäsning. Fermenteringen utförs i tankar av rostfritt stål med kontrollerad temperatur och luftfuktighet.

ATT KOMBINERA MED VINET: skaldjur, grillad fisk, vitt kött. också fungera som en aptitretare.

SERVERINGSTEMPERATUR: 10-11 ° CALKOHOLHALT: 13%

Kopke

Köp Vin Kopke:

Omdöme

Markerad recension om Kopke 2018

Portugal Vineyards

Publicerad på 09.13

4/5

Kopke 2018

15, 5 poäng Revista de Vinhos - Det är ett modernt vin av stor fräschör och aromatiska uttryck, med stor volym och balans. Citrus och blommiga aromer, summera en stor syra och friskhet. Det är ett vin fullt av personlighet som avslöjar terroir i Douro, som kombinerar jord, druvsort och plats för sina vingårdar.

Fler recensioner av Kopke 2018

Iris Nilsson

Publicerad på 12.52

4 /5

SMAKANMÄRKNINGAR: Utseende: presenterar en vacker ljusgul ton och man kan se vackra grönaktig irise som ger en touch av ljus i vinet.Näsa: aromer stor mogen vit frukt päron och äpple presenteras. Det är också möjligt att känna dofter av persika. Friskhet växtbaserade anteckningar som ger stor förbättring.Mun: är rymliga och mycket bra struktur, bra syra och söta smaker som är i harmoni, är det möjligt att uppskatta nivåerna av mineralitet.URSPRUNGSBETECKNING: skärdjup Douro.VINTILLVERKARE: Kopke, S.A.DRUVOR: Arinto, Gouveio, RabigatoÅLDRANDE: tankar av rostfritt stål.UTARBETANDE: Selected druvor i fältet manuellt transporteras till lagret där de är placerade för att blöta upp under 12 timmar före jäsning. Fermenteringen utförs i tankar av rostfritt stål med kontrollerad temperatur och luftfuktighet.ATT KOMBINERA MED VINET: skaldjur, grillad fisk, vitt kött. också fungera som en aptitretare.SERVERINGSTEMPERATUR: 10-11 ° CALKOHOLHALT: 13%

Summan av betyg

(2 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  2
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 2 kommentarer »

Recensioner av andra årgångar

Reviews about Kopke 2016

Peter Van Cooten
Peter Van Cooten

4.5/5

Trevligt vin, men ingen topp.
Garrafeira Nacional
Garrafeira Nacional

4/5

C. N. Kopke är den äldsta Port Wine Company, som grundades 1638 av Christiano Kopke och hans son, Nicolau Kopke som kom till Portugal som representanter för Hansan. Kopke, har nästan med 4 århundraden av framgång i portvin världen och köptes av Sogevinus gruppen 2006. Numera är en referens i prestige.

Reviews about Kopke 2017

Inger Österberg
Inger Österberg

4/5

SMAKANMÄRKNINGAR:Utseende: djupröd färg med violetta reflexer.Näsa: Intensiv doft av röda frukter, vilda bär, kryddor, mörk choklad, svartpeppar, snus och polerat trä.Mun: Robust kropp, runda, strukturerad, omfattande, balanserad, med mjuka tanniner och smaker av röda frukter. Final lång och ihållande.Benämningen Douro.VINTILLVERKARE: Kopke.DRUVOR: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinto Cao.ÅLDRANDE: 14 månader på franska ekfat.UTVECKLING: Druvorna skördas för hand. en komplett destemming, följt av en mild pressning utförs. Vörten som erhålls är uppblötta kyla under en period av 36 timmar. Fermenteringen utförs i tunnor av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer av 24 till 26 ° C, under en period av 25 dagar. Efter malolaktisk jäsning, är vinet lagras i franska ekfat under en period av 14 månader. Slutligen är vinet på flaska.ATT KOMBINERA MED VINET: rött kött, stekar, korv, vilt, fågel, grädde svamp, lagrade ostar och äldre.Rekommenderad serverings SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 ° CALKOHOL: 13,5%