Douro

Dona Graça Reserva 2015

75cl Volume

96,03kr (Ungefär)

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2015 Andra årgångar
Beteckning:Douro (Porto och Douro, Portugal)
Källare: Vinilourenço
Volym : 75cl
Vindruvor : Tinta Barroca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13
Vinilourenço producerar den här Dona Graça Reserva 2015 , en röd vin från regionen Douro baserad på de bästa tinta roriz, touriga nacional och tinta barroca från 2015 och presenterar ett alkoholinnehåll på 13%.

Elaboration of Dona Graça Reserva 2015

Dona Graça Reserva 2015 (Tinta Barroca, Touriga Nacional och Tinta Roriz)

SMAKANMÄRKNINGAR:

  • Utseende: ruby ​​röd laddad.
  • Näsa: färsk frukt överflöd, märk toner av röda frukter, vilda blommor och en liten del av trä, mycket väl integrerade i det hela.
  • Mun: fantastiska balans, fantastiska struktur, bra friskhet, postnasalt delikat arom, en elegant finish.

Benämningen Douro.

DRUVOR: Touriga Nacional, Tinta Roriz och Tinta Barroca.

ÅLDRANDE: Efter malolaktiska jäsningen, vin överförts till fransk ek Seguin Moreau, vila under 6 månader. Sedan flaska efter en lätt klarning och filtrering. Som stabiliserades genom naturis två vintrar, kan man bilda en lätt insättning över tiden som inte kommer att skada kvaliteten på vinet.

UTARBETANDE: Minimalist behandling med automatisk pressar granit. Efter jäsning, klargörande naturligt i rostfria ståltankar.

ATT KOMBINERA MED VINET: fiskgryta, kryddig rött kött och grytor.

SERVERINGSTEMPERATUR: 16 ° C

ALKOHOLHALT: 13%

se mer

The Winery

Vinilourenço

Vinilourenço

VINILOURENÇO är baserat i Upper Douro, i Poço do Canto nära Meda. Det skapades med uppgiften att omvandla och återuppliva produktionen av de vingårdar som började planteras på 80-talet av Horacio Lourenço, efter att ha återvänt från Angola. Hans vinpassion ledde honom att utveckla sitt arv. Till de 45 befintliga hektar gäller inte begreppet "Quinta" på grund av sina olika platser, Poço do Canto, Vale da Teja och Pocinho. Nackdelen med den högre produktionskostnaden balanseras av den större mångfalden så att vi kan dra full nytta av uppsättningen egenskaper med höjder varierande mellan 180 och 700 m. Jordarna är av Schist i de lägre zonerna och Schist / Granit i de högre zonerna. Skillnaderna i klimat, läge, höjd och mark, som är förknippade med samma druvsorter som planterats i olika territorier, möjliggör skapandet av olika viner som undviker den gemensamma standardiseringen. Från 2006 skapar Jorge Lourenço VINILOUREÇO med den fina hjälpen från sin far Horacio Lourenço.

More about the Winery

Reviews of Dona Graça Reserva 2015

This product has no comments yet. Bli först med att sätta betyg på den.