• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Korg

Bons Ares Branco 2018

Ramos Pinto (Douro)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

119,35kr + 44,00kr Leverans (6 - 11 dagar)

119,35kr/enhet

Leverans: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.14 points for each unit bought

Ramos Pinto producerar den här Bons Ares Branco 2018 (119,35kr), en vit vin från regionen Douro vinifierad med sauvignon blanc från 2018 och har ett alkoholinnehåll på 13%.

Teknisk arket · Bons Ares Branco

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018 Andra årgångar
Beteckning:Douro (Porto och Douro,Portugal)
Källare: Ramos Pinto
Volym : 75cl
Vindruvor : Sauvignon Blanc
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13

Beskrivning · Ramos Pinto

Bons Ares Branco 2018 (Sauvignon Blanc)

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: ren, transparent och gyllene.
 • Näsa: doft av blommor och tropiska frukter (papaya, ananas, mango), fräschare och mer genomträngande, som halm och citrus anteckningar.
 • Mun: ganska uttrycksfull, tjock, med en frisk syra och varaktig elegans.

Benämningen Douro.

DRUVOR: traditionella druvor av Douro och Sauvignon Blanc.

UTARBETANDE: druvor skördade i små lådor och omedelbart kyldes under 12 timmar av kontakt med skinn i centrum av Quinta dos Bons avslutad framställning av Ares. Därefter, druvor utsattes för en andra selektion på förläggningen innan den faller genom tyngdkraften till pressen, där ljuspresscykler används. ren saft fermenterad vid låga temperaturer för att bibehålla maximal smak.

ATT KOMBINERA MED VINET: krämer och soppor, fisk- och skaldjursrätter, ostron, musslor, mejilones kokt, rökt och gravad fisk (Ceviche).

SERVERINGSTEMPERATUR: 11-13ºC

ALKOHOLHALT: 13,5%

Ramos Pinto

Grundat av Adriano Ramos Pinto 1880, Casa Ramos Pinto snabbt blev noterades vid tidpunkten för sin innovativa och företagsamma strategi. Förknippas med kvalitet flaska vin, började det verksamma på den brasilianska marknaden i början av 20-talet och blev snabbt ansvarig för hälften av vinet...

Köp Vin Ramos Pinto:

Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att sätta betyg på den.

Summan av betyg

(0 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  0
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0

Recensioner av andra årgångar

Reviews about Bons Ares Branco 2017

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

16 pts Revista de Vinhos - ren färg, transparenta och gyllene. De första förnimmelser är den intensiva doften av blommor och tropiska frukter (papaya, ananas, mango). Efter omrörning kommit fräschare och mer genomträngande, halm ut och citrus anteckningar. På gommen är det ganska uttrycksfull, in tjock, fyller våra smaklökar, men alltid med en surhetsgrad som ger en långvarig friskhet och elegans.
Wine House Portugal
Wine House Portugal

4/5

Quinta dos Bons Ares ligger i Douro Superior i kommunen Vila Nova de Foz Coa. Granit jordar och höjd (600m) gör detta mycket speciella terroir ge druvor och struktur, surhet och aromatiska potential ovanligt i denna region. Den andra egenheten att denna Ares Good White är blandningen mellan den gamla och den nya världen, mellan de traditionella druvsorter som Viosinho och Rabigato och internationella Sauvignon Blanc. Detta vin från Casa Ramos Pinto är ett bra exempel på innovativ tradition. En modern klassiker

Reviews about Bons Ares Branco 2015

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Ren färg, transparent och gyllene. De första förnimmelser är den intensiva doften av blommor och tropiska frukter (papaya, ananas, mango). Efter omrörning kommit fräschare och mer genomträngande, halm ut och citrus Notes. På gommen, är det ganska uttrycksfull, in tjock, fyller våra smaklökar, men alltid med en surhetsgrad som ger en långvarig fräschör och elegans.