Tejo

Casal das Freiras Touriga Nacional Cabernet 2016

75cl Volume

114,43kr (Ungefär)

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2016
Beteckning:Tejo (Tejo (region), Portugal)
Källare: Casal das Freiras
Volym : 75cl
Vindruvor : Cabernet Sauvignon, Touriga Nacional
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13
Casal das Freiras är tillverkaren av den här Casal das Freiras Touriga Nacional Cabernet 2016 , en röd vin från Tejo tillverkad av touriga nacional och cabernet sauvignon av 2016 och presenterar ett alkoholinnehåll på 13%. Drinks&Cos användare recenserade den här röd vin med 3,5 av 5 poäng.

Elaboration of Casal das Freiras Touriga Nacional Cabernet 2016

Casal das Freiras Touriga Nacional Cabernet 2016 (Cabernet Sauvignon och Touriga Nacional)

Smakanmärkningar:

 • Utseende: intensivt rött.
 • Näsa: Färska grönsaker och balsamic anteckningar av ljus blommig bakgrund.
 • Mun: Frisk, intressant komplexitet och slutliga torra tanniner. livlig och tanniner syra. Profiler svarta frukter såsom björnbär, blåbär och svarta vinbär, berikad med inslag av mintsmak och blommiga aromer som är typiska för Touriga.

URSPRUNGS: Tejo

VINTILLVERKARE: Casal Quinta das Freiras. CASAL FREITAS är det namn som har valts för att markera viner de producerar och José María Carolina Bento Freiras i mer än femtio år. Viner som har berikat erfarenheten av de största arvinge till en familj vars namn är känt bland vinproducenter Fernando Pó sedan 19th century Freiras familj är bosatt i territorierna Fernando Po, Poceirão och Faias sedan slutet 19th century, har sina rötter i norra Portugal. Medan tidigare erfarenhet i den gamla Duero vinregionen upplever familjen fört visdom traditionen av vinodling och vin i bördig jord i Sado och gått från generation till generation fram till idag.1994 José Bento Freiras, den äldsta arvet i denna familj tradition och hans hustru Maria Carolina grundade varumärket Casal Freiras.

DRUVOR: Touriga Nacional, Cabernet Sauvignon

Åldrande: Vinet åldras delvis i franska ekfat och 6 månader i flaskan.

UTARBETANDE: Druvorna plockas för hand-stammen och försiktigt intryckt. Vörten fermenteras i tankar av rostfritt stål med lång maceration vid kontrolleradTEMPERATUR: och frekvent nedsänkning kork.

Matchning: grillad och kryddig stekt kött, vilt och ost.

SERVERINGSTEMPERATUR: 15-17 ° C

ALKOHOL 14%

se mer

Reviews of Casal das Freiras Touriga Nacional Cabernet 2016

3.5

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Casal das Freiras Touriga Nacional Cabernet 2016:Betyg Casal das Freiras Touriga Nacional Cabernet 2016:

3.5 /5

Se mer
,

jag älskar Casal das Freiras Touriga Nacional Cabernet 2016