Crozes-Hermitage

Delas Frères Grands Chemins 2017

75cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2017 Andra årgångar
Beteckning:Crozes-Hermitage (Rhone, Frankrike)
Källare: Delas Freres
Volym : 75cl
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 12.5
Delas Freres skapar den här Delas Frères Grands Chemins 2017 (1.549,05kr), en röd vin från regionen Crozes-Hermitage från 2017 och har en alkoholstyrka på 12.5%. 4 av 5 poäng är den genomsnittliga poängen för den här röd enligt Drinks&Cos användare.

Description of Delas Frères Grands Chemins 2017

Delas Frères Grands Chemins 2017

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: djup granat nyans, lila färger.
 • Nose: förföriska dofter av krossad svart frukt (mörka körsbär, björnbär och svarta vinbär), lätt rökig anteckningar och lakrits.
 • Mun: garvsyra men intensiv textur, köttiga, nästan silkeslen, verkligt balanserad vin med fin komplexitet, generös och trogen den autentiska terroir.

URSPRUNGSBETECKNING: Crozes Hermitage.

VINTILLVERKARE: alla skiften av vinodlingar i banker som kallas "Le Chassis", som bildas vid korsningen mellan Isère och Rhône floder. Vingårdarna i Crozes-Hermitage är de stora valörer i norra Rhône. I den norra delen, är golven gjorda av granit backar som sträcker sig från Eremitaget. I söder, jordarna är alluviala, från glaciärer och flodbäddar, banker som bildas av laminerade och silt stenar av Rhone-floden.

DRUVOR: Syrah 100%.

ÅLDRANDE mognad genomförs under en period av 14 månader, dels i stridsvagnar och dels i små fat Burgundy som redan har haft en eller två viner.

UTARBETANDE: druvor som skördats för hand, paket av paket, en löptid nivåer. Traditionell vinframställning med jäsning i öppna betong efter en kall blöt. Den dagliga stansning och pumpning ger extraktion. Fas maceration under 10-12 dagar.

ATT KOMBINERA MED VINET: rött kött, fjädervilt och lamm.

ALKOHOL: 13,5%

se mer

The Winery

Delas Freres

Delas Freres

Sedan 1996 har den ärafulla Maison Delas Frères, vars rötter går tillbaka till 1835, hittat själen och den glans som bidrog till sin berömmelse.

More about the Winery

Reviews of Delas Frères Grands Chemins 2017

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Delas Frères Grands Chemins 2017:Betyg Delas Frères Grands Chemins 2017:

4 /5

Se mer
,

Mycket rekommendabel

Reviews of other vintages of Delas Frères Grands Chemins 20172016

4/5

2016 - Ej avtals bild. Detta vin är gjort av monterings druvorna uteslutande från Domaine des Grands Chemins. Tomterna är alla belägna på terrasserna "Chassis", vid sammanflödet Rhône / Isère. Färgen är djupt granat färg med lila reflexer. I näsan, aromer av svarta fruktkompott (svart körsbär, björnbär och svarta vinbär) kombineras med rök och lakrits typisk av chassit sektorn. I retrolukt på mineralitet medel hantera vissa inslag av eukalyptus och mentol. På gommen den "allvarlig" kombineras med "girighet" attacken avslöjar friskhet och livlighet. Materialet är garvsyra men tät, köttiga, nästan silkeslen. Balans är verklig. Alla smaker som finns i lukt skede för att upptäcka, skapa en vacker komplexitet, rik och trogen originalet terroir Domaine des Grands Chemins. Strukturen för detta vin och dess kvardröjande dofter ge det en riktig åldrande potential. Alla dofter kände i lukt skede för att upptäcka, skapa en vacker rikedom och trogen den ursprungliga terroir Domaine des Grands Chemins. Tjäna mellan 16 och 18 ° C - Lagra: från 5 till 10 år
Mat och vin: Rött kött, fågelvilt, lamm crusted. Domaine Delas Frères: Sedan 1996 den ärevördiga Maison Delas Frères, vars rötter går tillbaka till 1835, fann själen och briljans som har bidragit till dess rykte. Under ledning av den nya förvaltningen av många investeringar har gjorts på produktionsanläggningen i Saint-Jean-de-Muzols, nära Tournon-sur-Rhône. Ett motiverat team deltar stolt i den kvalitativa förnyelsen av den stora hus Rhônedalen: en jäsnings rum speciellt utformad för rött vinframställning, fullständig omstrukturering av den åldrande källare är bland de viktigaste delarna i kvalitetsprocessen av huset Delas, sammanfattas i en mening: vidmakthålla och sublima uttryck för terroir. Delas Frères driver 30 hektar vingårdar i Hermitage, Hermitage och Saint Joseph och köper komplettera med en hög nätverk av odlare partner kvalitet noggrant utvalda och därmed ge liv åt Condrieu, Côte Rôtie eller Cornas.
Se mer
LilleAuxVins Arthur