Côtes Du Rhône

Clos du Mont Olivet Côtes du Rhône Vieilles Vignes 2016

75cl Volume

194,92kr (Ungefär)

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2016 Andra årgångar
2015, 2014 och 2013
Beteckning:Côtes Du Rhône (Rhone, Frankrike)
Källare: Clos du Mont-Olivet
Volym : 75cl
Vindruvor : Grenache, Mourvedre, Syrah, Cinsault
Allergener: Innehåller Sulfiter
Clos du Mont-Olivet är tillverkaren av den här Clos du Mont Olivet Côtes du Rhône Vieilles Vignes 2016 , en röd vin från Côtes Du Rhône med de bästa cinsault, syrah, mourvedre och grenache druvor från 2016 årgången. Drinks&Cos användare recenserade den här röd vin med 4 av 5 poäng.

Elaboration of Clos du Mont Olivet Côtes du Rhône Vieilles Vignes 2016

Clos du Mont Olivet Côtes du Rhône Vieilles Vignes 2016 (Grenache, Mourvedre, Syrah och Cinsault)

Producent: Clos du Mont-Olivet

OD: Côtes Du Rhône

Vindruvor: Grenache, Mourvedre, Syrah och Cinsault

se mer

Reviews of Clos du Mont Olivet Côtes du Rhône Vieilles Vignes 2016

4

1 customer reviews
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Your rating for Clos du Mont Olivet Côtes du Rhône Vieilles Vignes 2016:Betyg Clos du Mont Olivet Côtes du Rhône Vieilles Vignes 2016:

4 /5

Det var inte bra med fisk. Det skulle ha gått bättre med grönsaksgryta.. Jag tog 2 flaskor av Clos du Mont Olivet Côtes du Rhône Vieilles Vignes 2016 med ett gammalt par.
Den intensiva färgen lockade mig. Balsamiska aromer och mentol. Jag lät den stå ett par dagar och sedan smakade den utgången.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Clos du Mont Olivet Côtes du Rhône Vieilles Vignes 2016201520142013

4/5

Det luktar gott, som hallon. Det var inte gott, smakade som öronvax.
Den var något gammal.
Se mer
Luna Lind

4/5

Min familj älskar den här Côtes Du Rhône.
En röd som var väldigt rubinröd. Aromer av hallon. Jag visste ingenting.
Jag gillar att ta det med fisk.
Se mer
Josef Andreasson

4/5

Jag prövade det med några provsmakningsvänner.
Fel färg , med röda kakelkanter. Denna Côtes Du Rhône luktar lite te. Det smakade rökigt.
Jag tror att den bästa kombinationen skulle vara med kött.
Se mer
Dagny Ekström