Côtes De Provence

Domaines Ott By Ott 2015

75cl Volume

RP90Parker

206,43kr (Ungefär)

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2015 Andra årgångar
Beteckning:Côtes De Provence (Provence, Frankrike)
Källare: Domaines Ott
Volym : 75cl
Vindruvor : Cabernet Sauvignon, Grenache, Mourvedre, Syrah, Cinsault
Allergener: Innehåller Sulfiter
Domaines Ott By Ott 2015 : en röd vin från Côtes De Provence producerad av Domaines Ott som är tillverkad av cinsault, syrah, mourvedre, grenache och cabernet sauvignon av 2015. På Drinks&Co, den här röd vin har den genomsnittliga poängen 4 5 poäng medan omtalade vinexperter värderar den som följande: robert parker betyg : 90.

Elaboration of Domaines Ott By Ott 2015

Domaines Ott By Ott 2015 (Cabernet Sauvignon, Grenache, Mourvedre, Syrah och Cinsault)

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: Domaines Ott By Ott 2015 är granat röd med lila reflektioner.
 • Näsa: aromatisk palett dominerande röd frukt, särskilt körsbär burlat följt svarta vinbär.
 • Mun: silkeslen och elegant struktur. Avslöjar färsk frukt och grön paprika. ljus garvsyra struktur som ger en känsla av elegans, sammetslen glatt. Final något lakrits

URSPRUNGS: Côtes De Provence

VINTILLVERKARE: OTT fält. Grundades 1896 av Marcel Ott, Domaines Ott nu hantera en uppsättning av vinodlingar, inklusive Chateau de la Selle, Clos Mireille och Château Romassan, var och en producerar stora viner från Côtes De Provence extrem elegans ädla sorter. Ott varje fastighet hålls och odlas i en miljö utan kemisk behandling eller intensiv produktion.

DRUVOR: 45% Shiraz, 35% Grenache, 20% Cabernet Sauvignon

UTARBETANDE: Domaines Ott By Ott 2015 är en typisk provensalska rödvins Côtes de Côtes De Provence beteckning, producerad och tappas på flaska i källaren av slottet de la Selle. Den tillverkas av de som helt behärskar tre druvsorter för att säkerställa perfekt homogenitet. Vinrankorna växer i jordar gips, röd lera, dolomit och sandsten blandas med grus och stenar. De har en mild mikroklimat och massor av sol. Mognaden av druvorna sakta men säkert kryddig och eleganta viner.

ATT KOMBINERA MED VINET: Servera med kötträtter grillade eller röda. Perfekt med en tallrik ost och korv.

SERVERINGSTEMPERATUR: 16 ° -18 °C

ALKOHOL 13%

se mer

The Winery

Domaines Ott

Domaines Ott

Domaines Ott grundades 1912 av Marcel Ott, en jordbruksingenjör från Alsace som drömde om att etablera en stor vingård nära Medelhavet. I dag ägs och drivs vingårdarna av Champagne Louis Roederer och producerar några av världens mest prestigefyllda viner. Dessa viner är gjorda på tre distinkt olika fastigheter i kategorin Bandol och Côtes de Provence: Château Romassan, Clos Mireille och Château de Selle.

More about the Winery

Betyg

RP90Parker

Reviews of Domaines Ott By Ott 2015

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Domaines Ott By Ott 2015:Betyg Domaines Ott By Ott 2015:

4 /5

BY. OTT är ett nytt vin som kommer från de nya källare Château de Selle. Ott Ott BY vin drar full nytta av vinodling och vinframställning expertis Domaines Ott. BY. OTT Rouge är en elegant förlängning av Domaines Ott * program och en riktig provencalsk vin med roliga och vänskap som kärna. I glaset, Ott Ott Rouge av granat röd med lila nyanser ljusare. Buketten avslöjar aromatiska röd sommaren frukter som domineras av körsbär, omedelbart följt av aromer av röda vinbär. Den silkeslena Smaken är elegant och avslöjar färskhet och frukt drivna gröna pepparkorn med en subtil lakrits kant på finish. Det hela bygger på en lätt garvsyra struktur som skapar en känsla av sammetslen mjukhet. En vacker Provencal rött vin.
Se mer
,