Colli Orientali del Friuli

Ronc Soreli Colli Orientali del Friuli Ribolla Nera Delle Marasche 2016

75cl Volume

146,28kr (Ungefär)

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2016
Beteckning:Colli Orientali del Friuli (Friuli, Italien)
Källare: Ronc Soreli
Volym : 75cl
Vindruvor : Schioppettino (100%)
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13
Från Ronc Soreli (Colli Orientali del Friuli), fick vi den här Ronc Soreli Colli Orientali del Friuli Ribolla Nera Delle Marasche 2016 , en röd vin tillverkad av schioppettino av 2016 och visar ett alkoholinnehåll på 13%. 4 av 5 poäng är den genomsnittliga poängen för den här röd enligt Drinks&Cos användare.

Elaboration of Ronc Soreli Colli Orientali del Friuli Ribolla Nera Delle Marasche 2016

Ronc Soreli Colli Orientali del Friuli Ribolla Nera Delle Marasche 2016 (Schioppettino)

Producent: Ronc Soreli

OD: Colli Orientali del Friuli

Vindruvor: Schioppettino

se mer

Reviews of Ronc Soreli Colli Orientali del Friuli Ribolla Nera Delle Marasche 2016

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Ronc Soreli Colli Orientali del Friuli Ribolla Nera Delle Marasche 2016:Betyg Ronc Soreli Colli Orientali del Friuli Ribolla Nera Delle Marasche 2016:

4 /5

Den Eastern Hills Friuli Ribolla Nera av marsche Doc är ett rött vin med ursprungsbeteckning som uppkommer från Roncsoreli vingård, känd för sin omfattande erfarenhet inom vinindustrin, med ett erbjudande som står för kvalitet och kompetens. Området av vinodlingar kännetecknas av en kombination av jord, klimat och druva som är optimal för odling av grönskande vinstockar. Den Ribolla Nera (även känd som Schioppettino) är ett ursprungsfolk röda druvor och är kanske det mest typiska druv Friuli. För sin produktion efter den manuella skörden är druvorna jäst i stora kar och cement; när den milda jäsning genomgår vinet förfining, alltid i konkreta kar i cirka åtta månader. Det är ett bra vin att dricka unga och samtidigt som du kan hålla ett par år i källaren. Dess färg är rubinrött. Dofterna som omger näsan är intensiv och påminner om vilda bär och plommon, med kryddig accenter, särskilt peppar. Smaken är torr, medelfyllig, nät, tack vare de tanniner; Den stängs med en fräsch, delikat bitter finish.
Se mer
,