• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Korg

Bouchard Père et Fils Chassagne-Montrachet 2017

Bouchard Père et Fils (Chassagne-Montrachet)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

2.075,70kr 1.971,42kr + 87,45kr Leverans (4 - 6 dagar)

345,95kr 328,57kr/enhet

Spara 17,38kr ! (-5%)

Leverans: Lilovino (Frankrike)

kr You will receive 2.39 points for each unit bought

Leveranstiden är ca :
- Denna produkt har en extra förberedelsetid 24 timmar.

Bouchard Père et Fils är tillverkaren av den här Bouchard Père et Fils Chassagne-Montrachet 2017 (1.971,42kr), en röd vin från Chassagne-Montrachet som innehåller 2017 druvor och har en alkoholstyrka på 13%. Drinks&Cos användare recenserade den här röd vin med 4 av 5 poäng.

Teknisk arket · Bouchard Père et Fils Chassagne-Montrachet

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2017 Andra årgångar
2016 och 2015
Beteckning:Chassagne-Montrachet (Bourgogne,Frankrike)
Källare: Bouchard Père et Fils
Volym : 75cl
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13

Beskrivning · Bouchard Père et Fils

Bouchard Père et Fils Chassagne-Montrachet 2017

Producent: Bouchard Père et Fils

OD: Chassagne-Montrachet

Bouchard Père et Fils

Köp Vin Bouchard Père et Fils:

Omdöme

Markerad recension om Bouchard Père et Fils Chassagne-Montrachet 2017

LilleAuxVins Arthur

Publicerad på 04.02

4/5

Bouchard Père et Fils Chassagne-Montrachet 2017

2017 - Ej avtals bild. Ligger söder om Côte de Beaune, mellan Puligny-Montrachet och Santenay, den
vingårdar i Chassagne-Montrachet är uppdelad mellan den kultur av Black Pinot och Chardonnay. Något i skuggan av den uppmärksammade vitt, är röda viner från Chassagne-Montrachet uppskattas av finsmakare för uttrycksfull av sin terroir. Deras köttiga makt påminner ofta viner i Côte de Nuits.
Smakanmärkningar: rik bukett med inslag av röda och svarta frukter. köttiga och strukturerad vin med elegans. Bra åldrande potential.
MAT Lottning / VIN: grillat och stekt kött, måttligt starka ostar.
Serveringstemperatur: Mellan 16ºC och 17ºC.
Lagringspotential: 5 till 7 år.
Domaine Bouchard Père & Fils: Bouchard Père et Fils bildades med tiden en exceptionell domän som nu har 130 hektar vingårdar i hjärtat av Gold Coast, inklusive 12 klassificerade som Grand Cru och 74 Premier Cru. Detta är Château de Beaune (foto), extraordinära område som klassificerats "historiskt monument", som bildades Bouchard Père & Fils 1820. Sedan starten är signaturen Bouchard Pere & Fils försäkring för konsumenten att smaka viner värda av de stora terroir i Bourgogne som uttrycker så nära som möjligt kvalitet och identitet av dessa. Bettane och Desseauve Guide (rankad 4BD - högsta producenterna kvalitet de härligheter av franska vingårdar): "Detta stora hus har fullt återfått sin fot och prestige Den stora älskare kommer naturligtvis föredra viner i området. ligger på största klimat på båda sidor, med ett urval av verkligt unika namn, i två färger ... "
De bästa vinerna i Frankrike - RVF: "(...) Vinerna har en helt enastående stil Vit av renhet och rättfärdighet kopior motpoler från den tungt skogsområde stil klumpig och alltför populär i regionen. . Och rött som också uttrycker en hel del personlighet, särskilt i de mest prestigefyllda beteckningarna ... "

Summan av betyg

(1 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  1
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 1 kommentarer »

Recensioner av andra årgångar

Reviews about Bouchard Père et Fils Chassagne-Montrachet 2015

Livia Lindqvist
Livia Lindqvist

4/5

Den ser ut att vara mörkröd. Arom av balsamvinäger.Smakade som godis.
Detta vin av Bouchard Père et Fils var bra med maten.
Den första som pratade med mig om detta var min bror.

Reviews about Bouchard Père et Fils Chassagne-Montrachet 2016

LilleAuxVins Arthur
LilleAuxVins Arthur

4/5

Bouchard Père et Fils Côte de Beaune Chassagne-Montrachet 2016
Vin Louis Latour - Chassagne-Montrachet - RougeCépage: 100% Pinot NoirDomaine Bouchard Père & FilsLa Bouchard Père et Fils bildades med tiden en exceptionell domän, som nu har 130 hektar vingårdar i hjärtat i Gold Coast, 12 inklusive klassas som Grand Cru och 74 som Premier Cru. Detta är Château de Beaune (foto), extraordinära område som klassificerats historiska monument', som bildades Bouchard Père & Fils 1820. Sedan starten är signaturen Bouchard Pere & Fils försäkring för konsumenten att smaka viner värda av de stora terroir i Bourgogne som uttrycker så nära som möjligt kvalitet och identitet av dessa. Bettane och Desseauve Guide (rankad 4BD - högsta producenterna kvalitet de härligheter av franska vingårdar): 'Detta stora hus har helt återfått sin fot och prestige. Den stora älskare naturligtvis ge företräde åt viner i området, som ligger på den största klimat på båda sidor, med ett urval av verkligt unika namn i båda färgerna. . . 'De bästa vinerna i Frankrike - RVF:' Vinerna har en helt enastående stil (...). Vit för renhet och rättfärdighet kopior motpoler från den tungt skogsområde stil klumpig och alltför populär i regionen. Och röd som också uttrycker en hel del personlighet, särskilt i de mest prestigefyllda beteckningarna. . . '